AcasăActualitateSocialJandarmerie: Scandal în incinta unei unităţi sanitare din comuna Fărcaşa

Jandarmerie: Scandal în incinta unei unităţi sanitare din comuna Fărcaşa

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipajul de jandarmerie ce acţiona în data de 15 iunie a.c. pe raza localităţii Fărcaşa a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unei situaţii conflictuale izbucnite în incinta unităţii. Astfel, bărbaţii în cauză, pe fondul unor nemulţumiri, au adresat injurii cadrului medical aflat în serviciu. Oamenii legii au aplicat patru amenzi contravenţionale în valoare de 3000 de lei pe numele bărbaţilor din localitatea Gârdani implicaţi în altercaţie.

Neînţelegeri din cauza drumului

Luni, 16 iunie a.c., în jurul  orei 21.30, echipajul de jandarmerie de pe raza oraşului Borşa a acţionat în urma unei sesizări prin sistemul „112” pentru aplanarea unei situaţii conflictuale. Subofiţerii jandarmi au surprins doi bărbaţi, Şimonuc R. de 34 ani şi Gavrilă R. de 23 ani, ambii din localitate, care în timp ce se aflau pe strada Sârca din Borşa, pe fondul unor neînţelegeri, au provocat scandal. Ambii au  fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare.

Apel nejustificat la 112

Un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitat printr-un apel telefonic despre producerea unui incident pe strada Forestierilor între o femeie şi vecinii acesteia.

Astfel, jandarmii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe Rodica H. de 28 ani din Baia Mare, a cărei sesizare nu s-a confirmat. Pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, aceasta a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA