spot_img
Acasăsinucidere maramuresJANDARMERIE - SCANDAL - Doua femei s-au certat ca "tigancile" in fata...

JANDARMERIE – SCANDAL – Doua femei s-au certat ca „tigancile” in fata Catedralei Ortodoxe din Sighetu Marmatiei

DISTRIBUIȚI

Jandarmii din cadrul unei patrule mixte de menţinere a ordinii şi siguranţei publice de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, au surprins-o luni 09.04.2012 în jurul orei21:30,  pe Ana G. de 22 ani, din localitate, care adresa expresii şi cuvinte jignitoare unei alte femei în faţa Catedralei Ortodoxe din Sighetu Marmaţiei. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în sumă de 200 lei.

Duminică 08.04.2012 în jurul orei 19:00, jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei case de pariuri situate pe strada Gării, o persoană a provocat scandal, adresându-i cuvinte jignitoare casierei. A fost identificat Alexandru O. de 29 ani, din Baia Mare care a  fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Muzică la volum maxim

În data de08.04 a.c., în jurul orei 23:00, jandarmii din cadrul unei patrule mixte de ordine şi siguranţă publică din Baia Mare, au fost sesizaţi de către locatarii unui bloc de pe strada Horea, cu privire la faptul că o persoană tulbura liniştea locatarilor, ascultând muzică cu volumul la maxim. A fost identificată Olga O. din Baia Mare, care a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată duminică 08 aprilie, despre faptul că pe strada Gării din Baia Mare, o persoană asculta muzică la un volum ridicat, deranjând astfel liniştea celorlalţi locatari. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică din Baia Mare, care l-a identificat pe Florin G. de 25 ani, din Remetea Chioarului. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei .

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA