AcasăEvenimentJandarmerie: Executor judecătoresc ameninţat cu un cuţit la Repedea

Jandarmerie: Executor judecătoresc ameninţat cu un cuţit la Repedea

DISTRIBUIȚI

Marţi, 30 iulie a.c., patru jandarmi din cadrul G.S.O.P. Vişeu de Sus, au participat la punerea în aplicarea a unei sentinţe judecătoreşti, împreună cu un executor  în localitatea Repedea, judeţul Maramureş. Pe timpul acţiunii numitul Dziţac Pavel, în vârstă de 42 ani, din localitate, l-a ameninţ cu un cuţit pe executorul judecătoresc. În aceste condiţii, jandarmii au intervenit pentru imobilizarea acestuia şi conducerea luila Parchetul Vişeude Sus pentru continuarea cercetărilor.

Injurii aduse vânzătoarei

Echipajul de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a intervenit miercuri, 31 iulie a.c., pe B-dul Unirii, din municipiu unde un bărbat, Gabriel C., în vârstă de 35 ani, din Brăila a adresat injurii şi expresii jignitoare angajatei magazinului. Jandarmii i-au stabilit identitatea, sancţionându-l cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Date false despre identitatea sa

O patrulă de ordine şi siguranţă publică ce acţiona marţi, 30 iulie a.c., în jurul orei 10.30, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a identificat o femeie care, în cadrul unui control de rutină efectuat de oamenii legii, a refuzat să prezinte un act de legitimare şi a furnizat date de identificare eronate. Pentru fapta sa, Laura L. de 20 ani, domiciliată în Someş Odorhei, judeţul Sălaj, în conformitate cu Legea 61/1991, a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Scandal în familie la Vişeu

Marţi, 30 iulie a.c., în jurul orei 23.30, o patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Vişeu de Sus, a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui scandal. Un bărbat, Adrian C. în vârstă de 40 ani, cu domiciliul în Vişeu, a provocat scandal pe motivul unor neînţelegeri cu tatăl său. Pentru fapta sa, persoană în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA