spot_img
AcasăActualitateSocialJandarmerie: Ceartă cu vecinii de la bloc. Un baimarean a aruncat cu...

Jandarmerie: Ceartă cu vecinii de la bloc. Un baimarean a aruncat cu pietre dupa copiii care se jucau

DISTRIBUIȚI

Un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitat în ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 20.00, să se deplaseze pe strada Păşunii din localitate, unde o persoană tulbura ordinea publică. La faţa locului a fost identificat Vasile C. de 55 ani, din Baia Mare, care nemulţumit de gălăgia produsă de copiii care se jucau în spatele blocului, a aruncat cu pietre spre ei, iar părinţilor le-a adresat injurii. Acesta a fost sancţionat de către jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei şi avertisment scris.

Apel nejustificat la 112

Un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a fost solicitat printr-un apel telefonic la  S.N.A.U. „112”, marţi 29 iulie a.c., în jurul orei 22.30, să se deplaseze pe strada Unirii din localitate, unde se reclama o certă în familie.  Astfel, jandarmii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe Elisabeta H., din Sighetu Marmaţiei, a cărei sesizare nu s-a confirmat. Pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, aceasta a fost sancţionată cu avertisment scris.

Acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

Jandarmeria Maramureş în colaborare cu Direcţia Silvică Maramureş a continuat seria de acţiuni efectuate pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.  Astfel, în ziua de luni 28 iulie a.c., jandarmii sigheteni au desfăşurat o serie de acţiuni în vederea prevenirii şi combaterii delictelor de natură  silvică. În timpul misiunilor a fost identificat un bărbat din Sighetu Marmaţiei, Andrei P. de 18 ani, care ridica material lemnos din zona Agriş – Iapa, fără a avea aprobarea în acest sens a organelor silvice. Persoanei în cauză i-a fost aplicat un avertisment scris.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA