AcasăMARAMURESUL ISTORICJANDARMERIA MONTANA - O turista din Ungaria accidentata salvata din Rezervatia Creasta...

JANDARMERIA MONTANA – O turista din Ungaria accidentata salvata din Rezervatia Creasta Cocosului

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva: pregatire pe Creasta Cocosului

În data de 17.07.2012, în jurul orei 16:30, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior – Mogoşa, împreună cu membrii Salvamont Baia Mare, s-au deplasat în apropierea Rezervaţiei ,,Creasta Cocoşului”, din munţii Gutâi, unde s-a semnalat faptul că o persoană de sex feminin accidentată acuza dureri la piciorul drept.

Din cauza terenului accidentat, pentru deplasarea la locul accidentului, jandarmii au utilizat o maşină de teren pusă la dispoziţie de către Complexul Turistic Şuior. Ajunşi la faţa locului au constatat că persoana se numeşte Erzsebet K. de 62 ani, domiciliată în Ungaria şi că acesta a suferit o luxaţie la piciorul drept fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa, având în vedere zona accidentată în care se afla.

Membrii echipajelor de jandarmerie şi salvamontişti i-au acordat primul ajutor, iar ulterior a fost transportată aproximativ 2 kmîntr-o zonă accesibilă autospecialei SMURD de unde a fost preluată de aceştia şi transportatăla SpitalulBaiaMare, pentru investigaţii mai amănunţite.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA