AcasăActualitateSocialJandarmeria Maramures: Masuri de ordine publica la spectacole si competitii sportive

Jandarmeria Maramures: Masuri de ordine publica la spectacole si competitii sportive

DISTRIBUIȚI

În perioada 17 – 19 aprilie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor ce se vor desfăşura pe raza judeţului nostru. Astfel, în perioada 18 -19 aprilie a.c., va avea loc ediţia a XVIII-a a Festivalului „Câte Flori pe Iza-n Sus Nicoară Timiş” în localitatea Dragomireşti, unde se preconizează participarea unui număr mare de spectatori, iar măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de către efective de jandarmi.

Măsuri de ordine publică la competiţiile sportive

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive ce vor avea loc sâmbătă, 18 aprilie şi duminică, 19 aprilie a.c.,  pe raza judeţului, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

Sâmbătă 18 aprilie a.c., începând cu ora 17:00, pe Stadionul „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi Yenisei Krasnoyarsk (Rusia) meci din cadrul European Rugby Challenge Cup. La această competiţie se preconizează participarea unui număr de aproximativ 1.500 spectatori.

Tot sâmbătă, 18 aprilie a.c., începând cu ora 17.00,la Stadionul”Solovan” din Sighetu Marmaţiei se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele ACSM Sighetu Marmaţiei şi Industria Galda, din cadrul Ligii a III-a de fotbal. La această competiţie se preconizează participarea unui număr de aproximativ 1.200 spectatori.

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile specifice de ordine publică la meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, care va avea loc sâmbătă 18 aprilie a.c.,la SalaPolivalentă”Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, cu începere de la ora 16.00.

Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu aceste ocazii şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca toate competiţiile sportive organizate, să se desfăşoare în condiţii optime.

Jandarmeria mai recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA