spot_img
AcasăActualitateSocialJANDARMERIA - Doi tineri au fost amendati pentru ca injurau angajatii unui...

JANDARMERIA – Doi tineri au fost amendati pentru ca injurau angajatii unui magazin

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată despre faptul că în incinta unui magazin de pe B-dul Unirii, două persoane se sex masculin adresau injurii angajaţilor magazinului spre indignarea acestora şi a clienţilor. La faţa locului s-a deplasat patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare care i-a identificat pe Andrei S., de 21 de ani şi pe I. S. ,ambii cu domiciliul în localitate, care au fost sancţionaţi  cu amenzi contravenţionale în valoare de 300 lei.

Ceartă în familie

Marţi, 29 mai a.c., în jurul orei 22:00, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică din Şomcuta Mare le-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei fiecare, pe Ştefania L. de 20 ani şi mama acesteia, Maria L. de 38 ani, ambele din Şomcuta Mare care, aflându-se la domiciliul de pe str. Mireşului, şi-au adus reciproc injurii şi ameninţări.

A intrat fără aprobare

Grupa operativă de jandarmerie de pe raza localităţii Baia Mare a surprins în data de 30.05.2012, în jurul orei 10:30, o persoană ce a pătruns fără aprobare în incinta unei societăţi de pe str. Oborului cu scopul de a colecta fier vechi. A fost identificat Cristian F. de 41 de ani din com. Burjuc, jud. Hunedoara, căruia i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Şi-a lăsat copilul nesupravegheat

În urma unei sesizări telefonice în data de 30.05.2012, în jurul orei 12:30, patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a sancţionat-o cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei pe Silvia S., de 48 de ani din localitate care, aflându-se pe str. Horea, l-a lăsat nesupravegheat pe fiul ei I. S., săvârşind în public gesturi obscene spre indignarea trecătorilor din zonă.

Scandal pe strada Horea

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare, ca urmare a unei sesizări telefonice din data de 30.05.2012,în jurul orei 12:00, s-a deplasat pe str. Horea în dreptul cimitirului Horea 2, unde s-a reclamat faptul că mai multe persoane adresau injurii şi expresii jignitoare trecătorilor de pe stradă. La faţa locului au fost identificaţi Marian B. de 24 de ani şi D. R. de 16 de ani, ambii din Baia Mare care au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în sumă de 300 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA