spot_img
AcasăLifestyleJaluzelele verticale de 127mm - produsul potrivit pentru orice camera

Jaluzelele verticale de 127mm – produsul potrivit pentru orice camera

DISTRIBUIȚI

In prezent, sunt rare casele fara jaluzele verticale moderne, viu sau placut colorate care atrag atentia asupra cladirii ingrijite.

Sunt jaluzele care pot fi manipulate in asa fel, incat lumina totala sa patrunda in casa sau sa se furiseze din anumite unghiuri, iar spectacolul sa fie feeric.

In spatele lor, oamenii din casa se pot misca in voie, pot merge imbracati lejer si nepieptanati, iar in dormitor pot lasa paturile nefacute, sa mai leneveasca putin.

E bine cand omul este stapan in casa lui si poate face tot ceea ce doreste in ea, fara retinere.

Cumpara jaluzelele verticale de 127mm de pe Aluroller, magazin de jaluzele de calitate exceptionala. Materialul din care sunt facute este si fin si rezistent in acelasi timp si nu lasa lumina sau caldura excesiva din timpul verii sa patrunda in casa.

Jaluzelele pot fi trase si cand afara este o vijelie ingrozitoare, iar celor din casa le este frica sa priveasca spectacolul.

Jaluzelele de calitate superioara protejeaza perdelele fine, fetele de masa, covoarele si cuverturile scumpe sa nu se decoloreze sau sa se arda din cauza soarelui puternic. Lucrurile deteriorate din casa costa mult mai mult decat jaluzelele, daca se au in vedere urmatoarele aspecte:

-specialistii magazinului se deplaseaza gratuit la domiciliul clientului pentru masuratori exacte. Ei vin conform programarii si nu au nevoie de nimic, ci realizeaza proiectarea sistemului de umbrire si de protectie la fata locului.

-montajul este inclus in pret, aceasta fiind o alta oportunitate motivanta. Sunt persoane care au impresia ca se pricep la toate, dar este bine ca specialistii sa realizeze montajul, asa cum stiu ei mai bine, fiindca montarea defectuoasa a sistemelor duce la defectarea lor.

-se ofera reparatii atat in perioada de garantie, cat si dupa expirarea termenului, prin urmare, cumparatorii nu trebuie sa fie ingrijorati.

Dar Aluroller este un nume magic, nume cu rezonanta de liniste profunda, iar proprietarii de case si de apartamente din zonele aglomerate stiu acest lucru.

Tamplaria PVC care se inchide perfect, dublata de rulouri exterioare din aluminiu (la geamuri) alcatuiesc un sistem antifonic de calitate premium. Claxoanele soferilor nervosi, strigatele, motoarele turate, franele disperate, strigatele manifestantilor nemultumiti raman toate departe, acolo afara, iar afara parca ar fi la sute de kilometri.

In casele cu rulouri exterioare locatarii se inteleg si daca vorbesc in soapta. Acolo se poate dormi, se poate visa, se poate citi ca intr-o cabana linistita de la munte, inconjurata de paduri.

Acelasi sistem si alte beneficii! E cald si soarele pare sa topeasca totul, nu si in imobilul cu tamplarie PVC adusa din Germania, cu jaluzele fabricate in Romania si cu rulouri exterioare din aluminiu.

Toate se unesc si tin lumina si caldura departe, astfel ca atmosfera din casa este respirabila si consumul aparatelor care asigura racorirea mult diminuat.

Este suficient sa priveasca o persoana acesti aliati impotriva caniculei si va simti senzatia placuta de racoare inainte de a intra in cladirea respectiva.

Cine tine caldura departe poate tine si frigul. Uneori cei care stau langa geamuri, cand tamplaria nu este izolata corespunzator, simt vantul rece de afara.

Cu produse de la Aluroller.ro acest lucra este nepermis. La geamuri se simte aceeasi caldura ca in oricare alt colt din camera, fiindca locuinta este izolata termic si iarna.

In satele razlete, oamenii batrani au obiceiul de a pune o bucata de panza in geam, cum se face noapte. De ce fac acest lucru?

Ca potentialii hoti care pandesc in afara, la adapostul intunericului, sa nu vada toate miscarile celor din casa.

Este posibil ca hotii sa nu existe, dar precautia nu a facut rau nimanui.

La fel stau lucrurile si cu rulourile exterioare si cu jaluzelele care trebuie sa fie trase inainte de plecarea in concediu sau cand toti ai casei lipsesc cateva zile.

Curtea trebuie sa fie sigura, iar siguranta este data de o poarta robusta automatizata, care nu poate fi deschisa de catre oricine din afara.

Un interfon, un sistem de monitorizare video permit ca persoanele dorite sa obtina accesul in curte si in casa si cele venite cu ganduri rele sa ramana in afara proprietatii.

Sistemele de automatizare porti si usi garaje provin tot din acest magazin.

Datorita lui, posesorul de masina nu este obligat sa coboare de la volan si sa infrunte viscolul sa isi deschida poarta, apoi sa coboare iar pentru a o inchide in urma lui si sa faca aceleasi miscari in fata usii garajului.

Ferestrele de mansarda pe care le vand acest magazin ofera un plus de romantism acelor camere de vis dorite in casa fiecarui om.

Si plasele de insecte sunt indispensabile vara, fiindca se stie cum se strecoara in case oportunistii si deranjantii tantari.

In acest magazin trebuie sa poposeasca gospodinele si gospodarii si managerii care doresc sa le asigure cele mai bune conditii de lucru angajatilor in orice anotimp.

Toate produsele sunt utile si frumoase, moderne si elegante, iar rezistenta lor este mare.

Jaluzelele nu se taie cu toate ca se afla in bataia soarelui, fiindca sunt facute din cele mai bune materiale, tamplaria isi pastreaza mult timp aspectul de noua.

Si grilajele din fier sporesc securitatea cladirilor. Casele pot fi imbunatatite cu produse si servicii din acest magazin, mai ales ca preturile sunt accesibile si pentru alegerea lor nu se impune deplasarea clientului de la domiciliu.

Clientul se poate inspira din fotografiile care au surprins perfect activitatea magazinului, postate la categoria Portofoliu.

Acolo se pot admira case si institutii complet echipate, care furnizeaza confort maxim celor care traiesc in ele si celor care le viziteaza.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA