spot_img
AcasăLIFEJAF - Unei vedete i s-a golit contul bancar

JAF – Unei vedete i s-a golit contul bancar

DISTRIBUIȚI

JAF Actorul și prezentatorul Mihai Mitoșeru a pățit-o grav. Se pare că acesta a căzut victimă hackerilor, care i-au golit contul bancar. El a mers la bancomat și a descoperit că nu mai avea niciun ban pe card.

JAF Potrivit România TV, Mihai Mitoșeru a avut parte de un incident extrem de neplăcut. Actorul a fost jefuit. A vrut să scoată bani de pe card, dar a descoperit că are contul gol.

Nu a fost dezvăluită suma care i-a fost furată lui Mihai Mitoșeru, însă se pare că este vorba despre una substanțială.

Mama lui Mihai, actrița Camelia Mitoșeru, a vorbit despre pățania fiului ei.

„Trebuia să mergem la un botez şi Mihai mi-a dat o veste groaznică: am cardul blocat, zero lei pe el. Chiar intrase în panică, pentru ca avea o sumă destul de mare. Noroc că şi eu tot prin bancă ţin bani şi am avut eu şi am putut să mergem la botez. Asta nu înseamnă că toata lumea trebuie să păţească la fel, nu înseamnă că eu nu am în continuare încredere în bănci. Eu am banii toţi la bancă, nu ţin acasă niciun leu şi tot cu cardul mă descurc peste tot. Sunt întâmplări nefericite, dar nu putem să generalizam şi să zicem că toată lumea trebuie să ţină banii la saltea”, a spus Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai, la România TV.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA