AcasăEvenimentJAF CU TOPORUL - Trei adolescenţi au intrat noaptea peste o octogeneră...

JAF CU TOPORUL – Trei adolescenţi au intrat noaptea peste o octogeneră şi i-au furat banii ameninţând-o cu toporul

DISTRIBUIȚI

În urma măsurilor specifice întreprinse de poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei, trei adolescenţi, dintre care doi minori, au fost identificaţi ca fiind autorii unei tâlhării comisă în seara de sâmbătă, 12.11.2011 asupra părţii vătămate Viorica C., de 83 ani, în timp ce se afla în locuinţa sa dintr-un imobil situat într-o zonă mai izolată a localităţii. Unul dintre autori, Nelu C., are 17 ani şi este din Sighetu Marmaţiei, ceilalti doi, respectiv: Vasile S., de 16 ani şi Gheorghe S., de 18 ani, sunt  din localitatea Dragomireşti.  În seara respectivă, minorii au pătruns în locuinţa victimei, prin uşa neasigurată a bucătăriei de vară unde au solicitat acesteia banii, în timp ce unul dintre ei ţinea în mână un topor. În acest mod victima a fost deposedată de suma de 160 lei, fără a suferi leziuni fizice.  Poliţiştii au recuperat prejudiciul, iar faţă de tineri s-a dispus  măsura expertizării medico-legale psihiatrice, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

*Tot la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au zădărnicit  intenţiile infracţionale a patru tineri şi au luat măsuri legale împotriva lor     

În noaptea de 15/16.11.2011, o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei a sesizat pe o stradă din oraş, un autoturism marca Audi suspect prin modul în care circula în trafic. Autoturismul, în care se aflau patru bărbaţi, a fost oprit de către poliţişti pentru control. La verificarea portbagajului maşinii, au fost găsite cinci recipiente din plastic, două furtune cu un miros specific de  motorină şi mai multe scule.  Tinerii din maşină au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei în vederea audierii. Poliţiştii au  stabilit că  Adrian M., de 23 ani, conducătorul autoturismului şi  ceilalţi trei pasageri:  Daniel Z., de 18 ani, Flaviu C., de 18 ani şi Georgel P., de 17 ani, toţi din Baia Sprie,  se aflau pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei cu intenţia de a sustrage motorină din  camioane. În prezent, ei sunt  cercetaţi penal pentru tentativă la furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA