AcasăActualitate112JAF CA-N FILME ÎN MARAMUREȘ - Au “spart” la PONT o instituție...

JAF CA-N FILME ÎN MARAMUREȘ – Au “spart” la PONT o instituție publică și au plecat cu 120.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Jaf ca-n filmele de acțiune în Maramureș, la o instituție publică. Persoane necunoscute au reușit să fure nu mai puțin de 120.000 de lei (aproximativ 24.000 de euro) din sediul Ocolului Silvic Vișeu de Sus. Potrivit VasileDale care citează surse din anchetă, jaful ar fi fost efectuat în baza unor ponturi, hoții știind cu exactitate atât unde se aflau banii, dar și când și cum să intre în instituție fără a fi prinși.

Mai exact, în noaptea de luni spre marți, persoane necunoscute cu cagule pe față au intrat în instituție, apoi au tăiat cu un flex ușa metalică de acces în casierie. Au plecat în câteva minute cu 120 de mii de lei “bani gheață”. Descoperirea cu privire la jaf a fost făcută doar marți dimineață. La fața locului au ajuns echipe de polițiști care au prelevat probe și au luat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta instituției.

Informația a fost bine protejată pentru a nu a ajunge la urechile publicului. Totuși, informațiile s-au scurs în presă, iar Poliția a vorbit despre incident abia după publicarea informației în spațiul public, pe surse, de către jurnalistul Vasile Dale.

Ce spune Poliția

În data de 2 iunie, ora 07.39, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la o unitate silvică administrativă a avut loc un furt. La fața locului polițiștii au constatat că, în perioada 31 mai- 02 iunie a.c., niște persoane au sustras suma de 120.000 lei din seiful care se afla situat în casierie. La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a constituit o echipă complexă în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA