AcasăActualitate112JAF ARMAT ÎN BAIA MARE | Un mascat înarmat cu un cuțit...

JAF ARMAT ÎN BAIA MARE | Un mascat înarmat cu un cuțit a dat spargerea într-un magazin. Polițiștii încă îl caută

DISTRIBUIȚI

Jaf armat aseară la un magazin de pe strada Petru Rareș din Baia Mare. Un bărbat mascat și înarmat cu un cuțit a intrat în incinta societății comerciale și a amenințat-o pe vânzătoare, cerând toate încasările. După ce s-a văzut cu banii în mână, bărbatul s-a făcut nevăzut, cel mai probabil fugind printre blocuri.

La scurt timp, zona a fost împânzită de polițiști, care l-au și căutat toată noaptea pe tâlhar, fără succes însă. Criminaliștii au luat amprente de la fața locului, iar cercetările continuă în speranța că bărbatul va fi prins în cel mai scurt timp.

Ce spune Poliția

În seara zilei de 3 martie, la ora 20.15, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Petru Rareș din municipiu s-a produs o tâlhărie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce victima, o tânără de 23 de ani, se afla în timpul serviciului în incinta unui magazin în calitate de vânzătoare, un bărbat mascat a intrat în magazin, a amenințat-o cu un cuțit, a sustras banii ce se aflau în casa de marcat, apoi a plecat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ActualMM

Foto: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA