AcasăLifestyleMondenIUNIE MARCATĂ DE CIFRA DIAVOLULUI - Iată în ce zile s-ar putea...

IUNIE MARCATĂ DE CIFRA DIAVOLULUI – Iată în ce zile s-ar putea întâmpla ceva groaznic

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luna iunie a acestui an este una marcată de cifra diavoluli, 666. În zilele de 6, 16 şi 26 iunie evenimente groaznice s-ar putea întâmpla, de aceea trebuie să avem mare grijă.

6 iunie 2016. Din punct de vedere numerologic, această zi este guvernată de cifră 3, fapt pentru care putem preconiza care vor fi evenimentele negative. 3 este cifră exceselor, a problemelor cauzate de excese.  Pot avea loc îmbolnăviri crunte în această zi, accidente din cauza lipsei măsurilor de siguranță și a superficialității (inclusiv accidente aviatice). Pot porni revoluții.

16 iunie 2016. Ziua este guvernată de cifră 4, cifră intoleranței, a deciziilor luate fără consultare. Pot cădea guverne pe planetă în această zi sau pot avea loc înscenări spectaculoase, asasinate la nivel înalt. 4 este și cifră morții, o cifră care poate duce la revolte care să ceară schimbare totală.

26 iunie 2016. Această zi este guvernată de cifră 5. Aspectele negative ale cifrei 5 sunt nenumărate, printre care regăsim aventurile periculoase, nepăsarea care poate fi pedepsită de Divinitate, accidentări inevitabile, răspunsul naturii la batjocură cu care este tratată de oameni etc.

romaniatv.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA