Acasăsinucidere maramuresITALIA - O îngrijitoare româncă, beată, a încercat să abuzeze sexual un...

ITALIA – O îngrijitoare româncă, beată, a încercat să abuzeze sexual un bătrân de 83 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai întâi l-a bătut şi apoi a încercat să-l violeze pe bătrânul de 83 de ani pe care trebuia să-l îngrijească, anunţă agenţia ANSA. S-a întâmplat la Villamaina, în provincia Avellino, unde carabinierii au denunţat o femeie de 47 de ani de naţionalitate română, rezidentă în provincia Roma.

Carabinierii de la Arma au fost alertaţi de un apel telefonic anonim în care se povestea de zgomote şi plânsete provenite din locuinţa văduvului.

La sosirea carabinierilor, femeia era beată. Astfel s-a reconstituit că femeia mai întâi a încercat să abuzeze sexual de bătrân şi, după rezistenţa din partea acestuia, s-a năpustit asupra lui lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi făcându-l apoi sa cadă la pământ după ce l-a îmbrâncit în mod repetat.

A fost denunţată pentru rele tratamente, vătămare corporală şi abuz sexual.

Militarii au stabilit că femeia, în stare de ebrietate, îl agresase din nou pe bătrânul de 83 de ani, văduv, care îi fusese încredinţat de fii, rezidenţi în afara provinciei. În diferite ocazii, îngrijitoarea a încercat să abuzeze sexual de bătrân şi în faţa rezistenţei acestuia, l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Pensionarului i-au fost diagnosticate leziuni la abdomen.

Bătrânul a fost transferat într-o structură de primire, în aşteptarea sosirii rudelor în timp ce femeia, denunţată în stare de libertate, a fost îndepărtată din locuinţă.

Sursa: gazetaromaneasca.com

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA