spot_img
AcasăActualitateSocialISU Maramures - Un gater din Repedea a luat foc din cauza...

ISU Maramures – Un gater din Repedea a luat foc din cauza unui scurt-circuit

DISTRIBUIȚI

În perioada 28.02. – 01.03.2013, personalul I.S.U. Maramureş a executat, în total, 15 intervenţii. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 12. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., câte 3 au fost la afecţiuni medicale, intoxicaţii etanolice şi transfer interclinic, 2- la traumatisme şi 1- la o persoană găsită decedată la domiciliu. Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 6, urmate de cele ale paramedicilor staţiei S.M.U.R.D Sighetu Marmaţiei- 4, respectiv ale personalului staţiilor  S.M.U.R.D. Vişeu de Sus şi Fărcaşa- câte 1.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 3 intervenţii. Joi, 28.02.2013, la ora 11.00, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat la localizarea şi lichidarea unui incendiu semnalat într-o gospodărie situată pe strada Barajului din municipiu. Datorită intervenţiei rapide a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Vineri, 01.03.2013, în jurul orei 00.55, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Au ars circa 50 de kilograme de deşeuri menajere.

Tot vineri, în jurul orei 03.25, două echipaje ale Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au acţionat la un incendiu semnalat la un gater din localitatea Repedea. Au ars circa 10 metri pătraţi acoperiş din lemn şi un utilaj. La localizarea şi lichidarea incendiului au participar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele Repedea şi Ruscova, cu o motopompă, respectiv cu o autospecială. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un utilaj lăsat sub tensiune.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA