spot_img
AcasăActualitateSocialISU Maramures - Sapte interventii pentru pompierii maramureseni in weekend-ul trecut

ISU Maramures – Sapte interventii pentru pompierii maramureseni in weekend-ul trecut

DISTRIBUIȚI

Sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat a adus pompierilor maramureşeni 7 intervenţii. Vineri, 14.02., pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit, pe Bulevardul Bucureşti, din Baia Mare, la un container de gunoi. Au ars circa 300 kg de deşeuri menajere.

Tot vineri, pompierii sigheteni au asigurat masurile prevenirii unei situaţii de urgenţă în cazul unor scăpări de gaze semnalate în municipiul Sighetu Marmaţiei, pe strada Popa Lupu. În jurul orei 18, militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri „ Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au fost solicitaţi să intervină în cazul unui accident rutier produs în localitatea Colţirea. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi E.P.A şi T.I.M din cadrul SMURD, care au preluat victimele şi le-au transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Sâmbătă, 15.02., pompierii din Vişeu şi cei din Borşa au avut câte un incendiu la coş de fum. Din fericire, în ambele cazuri a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.

Duminica, 16.02., în Boiereni, a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale. La faţa locului s-au deplasat militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş. Flăcările au distrus circa 2.000 kg de fân, 150 metri pătraţi de acoperiş, 1000 kg de cereale şi o magazie cu diverse materiale de costrucţii. La ora 10:02, pompierii băimăreni au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu la podul unei case din Cavnic. Militarii au primit ajutor pentru stingerea incendiului din partea SVSU. Au ars circa 3 metri pătraţi de tavan din lemn, mobilier divers din camera de baie şi o cabină de duş.

În intervalul menţionat mai sus, medicii, paramedicii şi asistenţii SMURD au intervenit la 54 de cazuri, dupa cum urmează: SMURD Baia Mare 24, Fărcaşa 12, Sighet 4, Vişeu 5, Bogdan Vodă 6 şi Târgu Lăpuş 3.

Purtător de cuvânt, Lt. Alexa-Gonczi Oana

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA