spot_img
AcasăActualitateSocialISU Maramures: Pompierii maramuresnei au avut parte de 5 interventii in weekend

ISU Maramures: Pompierii maramuresnei au avut parte de 5 interventii in weekend

DISTRIBUIȚI

În weekendul care tocmai s-a încheiat, pompierii militari maramureşeni au avut parte de 5 intervenţii. De asemenea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. au intervenit la 59 de cazuri. Cele mai multe intervenţii au fost pentru S.M.U.R.D. Baia Mare, 24  cazuri, urmat de S.M.U.R.D. Sighet 14 cazuri, Fărcaşa 11 cazuri, Vişeu de Sus şi Borşa câte 4 cazuri şi Bogdan Vodă 2 cazuri.

Vineri, 22.11, militarii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au asigurat un transport de apă, 6.000 de litri, la o gospodărie din localitate. Tot un transport de apă au efectuat şi militarii Punctului de Lucru Şomcuta Mare, 9.000 de litri. Pompierii Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă au intervenit la scoaterea unei femei de 63 de ani de sub dărâmăturile provocate de explozia unei sobe cu registru.

CITESTE AICI SI VEZI IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL TRAGEDIEI

Sâmbătă, 23.11, Garda de Intervenţie Borşa a fost anunţată, la ora 06.30, despre izbucnirea unui incendiu la o hală a unui gater. Flăcările au distrus circa 8 metri pătraţi de perete din lemn . În aceeaşi zi, pompierii Detaşamentului „ Căpitan Adrian Marchiş” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie dintr-o locuinţă situată în localitatea Baia Sprie. Din fericire, au ars doar alimentele din oala de pe aragaz.

Purtător de cuvânt, Lt. Alexa-Gonczi Oana

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA