spot_img
AcasăEvenimentISU MARAMURES - Pompierii au recuperat cadavrul unei femei dintr-o zona greu...

ISU MARAMURES – Pompierii au recuperat cadavrul unei femei dintr-o zona greu accesibila a strazii Valea Hotarului din Sighet

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 20  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 15 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 7 au fost la traumatisme, 5- la diverse afecţiuni medicale şi câte 1- la intoxcaţii, transfer interclinic medicalizat şi transport bolnav.Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 5, urmată de staţiia S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 3, staţiile  S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei , Bogdan Vodă şi Fărcaşa- câte 2, respectiv staţiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus- 1 acţiune.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 5 intervenţii. Au continuat şi acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Luni, 08.10.2012, un echipaje de la Punctul de lucru Şomcuta Mare a acţionat la alimentarea cu 9.000 de litri de apă menajeră a unei gospodării din localitatea Vălenii Şomcutei.

Tot ieri, în jurul orei 09.45, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Petru Rareş din municipiu. Datorită acţiunii rapide a pompierilor, a ars doar maşina de spălat de la care a pornit incendiul, cel mai probabil ca urmare a unui scurtcircuit electric.

La ora 13.12, pompierii Detaşamentului”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au acţionat din nou, de această dată la stingerea unui ncendiu declanşat la un container de gunoi situat pe Aleea Uranus din municipiu. Au ars circa 1500 de kilograme de deşeuri menajere. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii focului deschis.

În aceeaşi zi, la 17.25, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei a acţionat, pe strada Iapa din municipiul de pe Tisa, la salvarea unui cal căzut într-o groapă din zonă. Din păcate, în momentul intervenţiei animalul era deja mort.  Tot luni, la 18.45, la solicitarea poliţiei, un alt echipaj al  Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei a acţionat la recuperarea trupului neînsufleţit al unei femei, aflat într-un loc greu accesibil, din zona străzii Valea Hotarului din municipiu.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA