Acasă Actualitate Social ISU Maramures - Pompierii au investigat o posibila poluare cu motorina pe...

ISU Maramures – Pompierii au investigat o posibila poluare cu motorina pe raul Iza

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 27 de intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 23 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 14 au fost la diverse afecţiuni medicale, 6 au fost la traumatisme, 2- accidente rutiere şi 1- deblocare de uşă. Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţia  Sighetu Marmaţiei- 9, staţia S.M.U.R.D. Fărcaşa- 2 şi staţiile S.M.U.R.D Vişeu de Sus şi Târgu Lăpuş- câte 1 acţiune.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 4 intervenţii. Au continuat şi acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei şi al instituţiilor afectate de secetă.

Astfel, marţi, 18.09.2012, un echipaj de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş a acţionat la alimentarea cu apă menajeră a unui bazin ce deserveşte 6 gospodării din localitatea Rohia. Tot ieri, un echipaj de la Secţia de Pompieri Vişeu de Sus a acţionat la alimentarea cu apă menajeră a unui bazin ce aparţine UM 01824 din localitate.

Marţi dimineaţa, la ora 09.25, pompierii Detaşamentul ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit la spalarea carosabilului pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, pe strada Luminişului din localitate.  La 10.35, pompierii băimăreni au acţionat din nou, de această dată la deblocarea uşii unui apartament dintr-un bloc de pe strada Petru Rareş din municipiu. Înăuntru era blocat un copil de un an.

Tot ieri, la 19.20, in echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei s-a deplasat pe strada Locul Târgului din municipiu, pentru a investiga o posibilă poluare cu motorină a râului Iza. Aceasta nu a fost confirmată.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA