AcasăActualitateSocialISU Maramures - Pompierii au dus apa menajera la Manastirea Sf. Ana...

ISU Maramures – Pompierii au dus apa menajera la Manastirea Sf. Ana din Rohia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 31 de intervenţii în ultimele 24 de ore. Cele mai multe- 24, au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 11- au fost la traumatisme, tot 11 la diverse afecţiuni medicale şi câte 1- stop cardiorespirator neresuscitat şi înecat.

Din total, S.M.U.R.D. Baia Mare a efectuat cele mai multe acţiuni- 14, urmat de staţiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus şi Târgu Lăpuş- câte 3 şi S.M.U.R.D Sighetu Marmaţiei şi Fărcaşa- câte 2 acţiuni.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 7 intervenţii. În 13.08, în jurul orei 09.00, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a acţionat la alimentarea cu 9000 de litri de apă menajeră a unui  grup de 4 gospodării situate în comuna Vişeu de Jos. La 11.50, un alt echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a acţionat la alimentarea cu 9000 de litri de apă menajeră a unei gospodării situată pe strada Poduri din oraş.

La 12.45, pompierii Gărzii de Intervenţie Şomcuta Mare au acţionat şi ei au intervenit şi ei în sprijinul populaţiei afectate de secetă, prin alimentarea cu 9000 de litri de apă menajeră a două gospodării din satul Vălenii Şomcutei. În jurul orei 15.40, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Baia Mare a acţionat la alimentarea cu 9000 de litri de apă menajeră a unei gospodării situată pe strada Chioarului din municipiu.

În aceeaşi zi, la 16.50, pompierii băimăreni au intervenit la evacuarea apei dintr-un bazin al unei gospodării din localitatea Ilba.

Tot luni, la ora 17.00, pompierii Pichetului Târgu Lăpuş, au efectuat un transport de 9000 de litri de apă menajeră la mânăstirea Sfânta Ana din localitatea Rohia.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA