AcasăEvenimentISU Maramures: Interventii pe banda rulanta pentru pompierii maramureseni in weekend (VIDEO)

ISU Maramures: Interventii pe banda rulanta pentru pompierii maramureseni in weekend (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 42 de intervenţii în acest week-end. Din total, cele mai multe- 34, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 18- au fost la diverse afecţiuni medicale, 9– la traumatisme, câte 2- la accidente rutiere, intoxicaţii şi transfer interclinic,  respectiv 1- la deblocare de uşă. Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului staţiei S.M.U.R.D. Baia Mare- 13, urmate de cele ale paramedicilor S.M.U.R.D Fărcaşa- 8, staţiile S.M.U.R.D Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus- câte 4, S.M.U.R.D Bogdan Vodă – 3, respectiv  S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 2.

BORSA – Incendiu de vegetatie uscata

Pompierii au fost solicitaţi şi ei, pe parcursul sfârşitului de săptămână, la un număr de 7 intervenţii. Astfel, pe parcursul zilei de vineri, 10.05.2013, în jurul orei 13.35, un echipaj al Gărzii Nr. 2 de Intervenţie Borşa a acţionat la localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată semnalat pe dealul Pleşa, de pe raza comunei Moisei. Flăcările au afectat circa 2 hectare de teren. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui foc deschis.

Baia Mare – Foc pe strada Viilor

În aceeaşi zi, la 15.10, patru echipaje ale Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit la un incendiu izbucnit la un imobil situat pe strada Viilor din municipiu. Au ars circa 350 de metri pătraţi acoperiş din lemn, o terasă din lemn, în suprafaţă de circa 25 de metri pătraţi, elemente de  mobilier şi aparatură electrocasnică. Incendiul s-a declanşat, probabil, din cauza nui scurtcircuit la conductori electrici defecţi.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE DETALIILE DESPRE ACEST INCENDIU

Mocira – Un copac a luat foc

Tot vineri, în jurul orei 16.40, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat la un incendiu semnalat la un copac din localitatea Mocira. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui foc deschis.

Tg. Lapus: Adapost de animale mistuit de flacari

La 18.20, trei echipaje ale Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş au intervenit la localizarea şi lichidarea unui incendiu declanşat la un adăpost de animale din localitatea Suciu de Sus. Au ars circa 100 de metri pătraţi de acoperiş din lemn, circa 60 de metri pătraţi de tavan din lemn şi aproximativ o tonă de fân. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza uui scurtcircuit la conductori electrici defecţi.

Baia Mare – Incendiu la o casa pe strada Turnatorilor

Sâmbătă, 11.05.2013, în jurul orei 11.35, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit la localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Turnătorilor din municipiu. Au ars circa 50 de metri pătraţi de acoperiş din lemn. Incendiul s-a declanşat, probabil, din cauza unui scurtcircuit la la un conductor electric defect.

Tot sâmbătă, la ora 14.55, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat la alimentarea cu circa 27.000 de litri de apă menajeră a unei locuinţe de pe strada Viilor din municipiu.

Tg. Lapus: Foc in litera unei paduri de fag

În aceeaşi zi, la 16.10, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a intervenit la un incendiu semnalat la litiera unei păduri de fag de pe raza satului Groape. Circa 2 hectare de teren au fost afectate de flăcări. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui foc deschis.

Baia Mare – Foc in Nistru

Astazi in jurul orei 11, pompierii Detasamentului Baia Mare s-au deplasat in localitatea Nistru. Acolo, in zona releului, a fost semnalat un incendiu de vegetatie uscata.

Sighetu Marmatiei – Foc in varful Plesca

Pompierii de la Sighetu Marmatiei s-au deplasat in zona localitatii Mara (comuna Desesti) unde s-a semnalat un incendiu de vegetitie uscata in varful Plesca.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA