Acasă Altele Economic ÎŞI VREA BANII - Un arădean a câștigat Loteria Bonurilor cu un...

ÎŞI VREA BANII – Un arădean a câștigat Loteria Bonurilor cu un bon găsit la gunoi. ANAF nu vrea să-i dea banii

DISTRIBUIȚI

ÎŞI VREA BANII Un arădean a câștigat Loteria Bonurilor cu un bon găsit la gunoi, dar nu își poate ridica premiul, în valoare de 15.500 de euro.

ÎŞI VREA BANII Constantin Lungu susține că este la un pas de a pierde totul. Inspectorii ANAF susțin că biletul câștigător nu este al bărbatului, ci a avut norocul să fie printre cele aruncate de alți cumpărători.

De cealaltă parte, bărbatul susține că nicio lege nu-i interzice să adune bonurile fiscale lăsate în urmă de alții.

Constantin Lungu a fost primul român care a câștigat la loteria bonurilor fiscale în 2015. Atunci a primit un premiu în valoare de 287 de lei.

La ultima extragere din 2016, arădeanu a aflat că a câștigat 15.500 de euro. Bucuros, a vrut să-și revendice premiul, însă autoritățile l-au anunțat că nu poate primi banii.

„Trebuiau să ne bage banii deja, dar când am verificat, banii nu erau acolo. Cu ce e greşit că l-am găsit? Aştept să ne intre banii, portofelul e gol… 2-3 lei”, a spus Constantin Lungu, pentru aradon.ro.

Câștigătorul din Arad susține că reprezentanții Ministerului de resort ar fi decis că banii nu i se cuvin pe motiv că bonul, în valoare de 187 de lei, a fost recuperat din tomberon.

„Am fost deponentul bonului câştigător din 31 decembrie, de la Loteria Bonurilor Fiscale şi marţi, 4 aprilie, trebuia să ne primim banii.

Am fost la bancă, nu au intrat banii, am sunat la Ministerul de Finanţe şi au spus că pe numele fiicei câştigul este oprit până la elucidarea cazului, fiindcă cercetează ANAF dacă a făcut ea cumpărături, pe bonul respectiv, că de unde are bonul, că tatăl ei l-a gasit la container…”, a povestit bărbatul.

Constantin Lungu susține că a câștigat primul premiu la Loteria Bonurilor Fiscale tot cu un bon găsit la tomberon.

„Am mai câştigat, atunci le-am luat aşa… Am fost la cumpărături, au fost aruncate acolo şi mi-au băgat banii.

Atunci am luat 300 de euro. Am avut 23 de bonuri şi mi-au dat banii… Aceeaşi procedură”, a precizat, revoltat, arădeanul.

Supărat foc, bărbatul susține că promovarea pe care a făcut-o acestei campanii a fost mai bună decât cea a ANAF. Mai mult, reclama ar fi fost și gratuită.

„Tocmai pe mine, care le-am făcut reclamă, mă anchetează ANAF. Nu era cazul! La un om necăjit, care vrea să scape de sărăcie, să ajungă şi el să îşi trimită copiii la facultate, să ajungă mai bine şi tocmai aici, în loc să îl încurajaţi, dă-i pe el, ia-i şi banii, trimite-i Antifraudă, că uite ce a greşit, că a găsit bonul!”, a mai spus Constantin Lungu.

Arădeanul așteaptă acum un răspuns oficial din partea organizatorilor tombolei pentru a vedea dacă dă în judecată Ministerul Finanțelor.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DIN SERIA “LUPUL MORALIST” – Politicianul care, după ce l-a făcut “praf” pe președintele Iohannis, candidează acum în Maramureș din partea… PNL

În cursa pentru putere, și Partidul Național Liberal își calcă peste principii primind în organizație cu brațele deschise fel și fel de politicieni, unii...

Maramureș – drumuri bune!

În ultimii 4 ani, peste 200 de kilometri de drum județean au fost cuprinse în proiecte de reabilitare şi modernizare, finanţate din fonduri guvernamentale...

VIRUSUL NU ȚINE CONT DE ALEGERI – Socrii candidatului PNL la Primăria Baia Mare, internați cu Covid – 19. Au aceeași adresă în buletin,...

Temutul virus care a îngenuncheat întregul mapamond, nu ține cont de statut, religie, naționalitate, vârsta, orientare politică sau alegerile locale care se apropie cu...

ACȚIUNILE POLIȚIEI: MARAMUREȘ – Vitezomani, șoferi băuți la volan sau fără permis, descoperiți pe șoselele din județ într-o singură zi

Poliţiştii din Săliştea de Sus au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din...

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ BAIA MARE – Primele 10 camere de monitorizare video montate în puncte cheie din Baia Mare

Municipiul Baia Mare va fi monitorizat video. Pentru ca băimărenii să fie în siguranță și pentru a-i descuraja pe cei care nu respectă ordinea,...