spot_img
AcasăAlteleEconomicÎȘI MENȚIN POZIȚIA DE LIDER - Repka Electronics și RPK Software, locul...

ÎȘI MENȚIN POZIȚIA DE LIDER – Repka Electronics și RPK Software, locul I pentru al 13-lea an la Topul firmelor din Maramureș

DISTRIBUIȚI

Vineri, 27 octombrie 2017, a avut loc Festivitatea de premiere a laureaților celei de a XXIV-a ediții a Topului firmelor din Maramureș.

Evenimentul organizat anual de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș scoate în evidență firmele și oamenii de afaceri de succes din județul nostru, topul fiind realizat în baza bilanțurilor de venituri și cheltuieli, profit sau pierderi, înregistrate și raportate de către societățile comerciale.

Pentru al 13-lea an consecutiv, la secțiunea Cercetare – Dezvoltare și High Tech locul I rămâne societăților Repka Electronics și RPK Software, în timp ce la secțiunea servicii media, locul I a fost obținut de către Social Media Promotions, societatea care deține și administrează postul de radio Social FM. Este pentru al treilea an când această societate primește locul I la secțiunea servicii media.

Postul de radio Social FM a apărut în peisajul mass media în noiembrie 2016 după un efort titanic care s-a finalizat cu amenajarea stuiourilor, montarea echipamentului tehnic, creionarea elementului redacțional. Investiția în echipamente este substanțială, iar acest lucru se reflectă în calitatea sunetului și a emisiei.  Social FM se aude pe 96.9 MHz stereo digital, dar și online pe www.socialfm.ro fiind ascultat și în diasporă deoarece oferă alternativă la formulele radiofonice existente pe piața românească.

Repka Electronics este o companie fondată în 1990 în Baia Mare și lansată în forma de astăzi în anul 1993 de către de omul de afaceri Denis Repka. Societatea are o prezență importantă atât pe piața de IT locală cât și pe cea națională, oferind soluții integrate pentru persoane fizice, juridice și instituții.

Compania  Repka Electronics este una dintre primele firme IT&C din România, primul reprezentant Mobil Rom – Dialog actualmente Orange în Maramureș chiar de la lansarea serviciilor GSM în România , dintre primii Internet Service Provideri din Maramureș , fiind prima firmă care a implementat o infrastructură broadband- xDSL în România.

Repka Electronics este în prezent partener strategic al  Microsoft,  Intel,  Fujitsu-Siemens,  Dell , NEC ,   Astral Telecom – UPC ,  ATCi, etc.  Cu peste câteva sute  de rețele și servere puse în funcțiune și cu câteva zeci de mii de PC-uri în utilizare  furnizate   la cele mai importante companii  și instituții, Repka Electronics  este  un lider regional în soluții IT&C și securitate.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA