spot_img
AcasăNews AlertÎȘI IAU RĂMAS BUN – Adrian Vida, tânărul găsit mort într-un lac...

ÎȘI IAU RĂMAS BUN – Adrian Vida, tânărul găsit mort într-un lac din Ocna Șugatag, va fi înmormântat astăzi în Sighetu Marmației

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎȘI IAU RĂMAS BUN  Pe locul în care Adrian, tânărul de 16 ani dispărut la Ocna Șugatag care a fost găsit mort după patru zile în care a fost căutat încontinuu de polițiști, pompieri, câini specializați, scafandri și localnici, a fost ridicată o cruce.

Adrian Vida, 16 ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit la patru zile distanță de când a fost dat dispărut la Ocna Șugatag, este plâns de apropiați. La locul blestemat a fost ridicată o cruce, iar unul dintre prietenii lui Adi a postat pe o rețea de socializare mai multe poze, alături de un mesaj sfâşietor.

Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință… Nu știm dacă vezi această cruce adusă în locul blestemat… Însă știm că ai tăi vor veni mai mereu pe aici, să vorbească cu tine… să te întrebe dacă îți este dor de ei… 🙁 Să-ți fie somnul lin și codrul aproape… Pe-ntinsele ape… să ai un cer senin! Dormi în pace, Adriane!”, a fost doar unul dintre mesajele cunoscuților lui Adrian.

Mama lui Adrian a anunţat că fiul ei va fi înmormântat duminică, la ora 14.

„Cu inimile sfâșiate de durere, vă anunțăm că înmormântarea scumpului nostru copil, frate, nepot, verișor și prieten, VIDA ADRIAN GEORGEL, va avea loc Duminică 16.07.2017, ora 14:00, în Cimitirul Nou din Sighetu Marmației (zona Revoi, str. Tractorului)”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Sursă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA