spot_img
AcasăActualitate112IPOTEZĂ ȘOCANTĂ - Anchetatorii iau în calcul ca pădurarul să se fi...

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ – Anchetatorii iau în calcul ca pădurarul să se fi autoîmpușcat

spot_img

DISTRIBUIȚI

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ Surse din rândul anchetatorilor au revenit cu informații noi în cazul pădurarului ucis în pădurea Rogozului din comuna Lăpuș.

Conform surselor judiciare se ia în calcul varianta unei autoîmpușcări. Spunem acest lucru datorită modului în care cartușul ar fi pătruns în corpul pădurarului.

Nu este exclus ca arma să se fi descărcat accidental în momentul unei încăierări dintre hoții de lemn și pădurar. Totodată, se ia în calcul dacă nu cumva pădurarul s-a împiedicat în momentul în care ar fi alergat după hoții de lemn, ar fi căzut iar arma de vânătoare s-ar fi descărcat accidental.

Rămâne de văzut ce vor stabili criminaliștii, dar și autopsia cadavrului care se efectuează la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, potrivit VasileDale.ro

Până atunci, însă, mai multe persoane ”dintr-un cerc larg de suspecți” au fost ridicați pe parcursul nopții și au fost duși la audieri. Până în acest moment nicio persoană nu a fost acuzată în mod oficial de nicio infracțiune.

Cert este până acum că apelul la 112 s-a efectuat la aseară la ora 19.00 când s-a anunțat activități suspecte în pădurea respectivă. Pădurarul în vârstă de 30 ani, tatăl a trei copii, s-a deplasat în zona respectivă. Totodată, spre locul indicat s-a deplasat și un echipaj al Poliției, însă la sosirea acestora pădurarul era de negăsit. L-au găsit mort împușcat cu propria-i armă.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA