AcasăNews AlertIonel Bogdan și echipa sa în dialog cu băimărenii în Piața Izvoarele:...

Ionel Bogdan și echipa sa în dialog cu băimărenii în Piața Izvoarele: „Îmi asum să facem piețe moderne unde să oferim condiții decente pentru producători și cetățeni!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Voi demonstra că nu există nu se poate, ci pur și simplu nu s-a vrut! Am fost sâmbătă dimineață cu colegii mei în Piața Izvoarele și am discutat cu producătorii și cu cetățenii. Toți sunt sătui de lipsa condițiilor minime de aici, dar și de promisiunile neonorate pe care le-au primit în ultimii ani.

Trebuie să reabilităm zonele publice centrale și secundare: Centrul vechi, Piața Revoluției, alte centre mai mici din cartierele orașului. O urgență este să modernizăm toate piețele agroalimentare din oraș, cu prioritate Piața Izvoarele. Piața Obor trebuie să devină un centru agroalimentar cu spații de depozitare și de refrigerare pentru producătorii locali, iar Piața Izvoarele trebuie reabilitată și modernizată de urgență!”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, candidat pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Alte priorități ale lui Ionel Bogdan care vor avea un impact pozitiv și în piețe:

  • Extinderea sistemului de camere de supraveghere pentru creșterea siguranței cetățenilor în municipiu.
  • Implementarea unui sistem integrat de patrulare în cartiere și zonele publice într-un parteneriat concret cu toate autoritățile din domeniul siguranței și a ordinii publice.
  • Stârpirea cerșetoriei și descurajarea infracționalității prin măsuri ferme luate la nivel de administrație locală împreună cu toate instituțiile competente, pe modelul municipiului Oradea.
  • Planul lui Bogdan pentru Baia Mare înseamnă stabilitate, dezvoltare, prosperitate, prin fonduri europene

Fără Primăria Baia Mare și zona metropolitană Baia Mare, județul pierde an de an oportunități: locuri de muncă, turiști, tineri, fonduri europene, dobânzi pentru datorii de zeci de milioane. Băimărenii sunt primii care decontează aceste pierderi: din buzunarul lor, din timpul lor, din viitorul copiilor lor. De aceea am hotărât să candidez la primăria Baia Mare. Pentru că viitorul băimărenilor nu este negociabil și a venit timpul să aliniem județul și municipiul în aceeași direcție de dezvoltare! Ca să punem Maramureșul pe primul loc, trebuie să punem și Baia Mare în mișcare!”, susține Ionel Bogdan.

Capitala Maramureșului are nevoie de o viziune pe termen mediu și lung, are nevoie de proiecte de oraș pe care să le poată înțelege, fără doar și poate, atât băimărenii, cât și partenerii din țară și din lume. Orice pas înainte pentru Baia Mare va însemna și un pas înainte pentru Groși, Fărcașa, Târgu Lăpuș, Repedea, Bogdan Vodă, Borșa, Baia Sprie și celelalte localități din Maramureș.

Planul lui Bogdan pentru Baia Mare va duce mai departe planul pe care l-am pus pe roate pentru Maramureș!

Noi, echipa celor care muncim cu folos, vom ști să ducem mai departe proiectele valoroase și prea mult timp amânate. În același timp, tot noi, împreună, putem să-i redăm orașului nostru viziunea și curajul pentru a deveni o adevărată capitală de județ și pentru a-și ocupa locul cuvenit printre orașele importante ale României.

Prin candidatura mea pentru Primăria Baia Mare nu înseamnă că renunț la angajamentul pe care mi l-am luat în 2020 și vreau să-i asigur pe maramureșeni că vom continua munca începută în teritoriu. Pentru că la Consiliul Județean va candida tot unul dintre noi, echipa celor care muncim cu folos: Gabriel Bogdan Ștețco este cel care, din funcția de administrator al județului, m-a sprijinit să îmi duc la îndeplinire planurile pentru Maramureș.

Am muncit cot la cot timp de aproape patru ani, cunoaște la fel de bine ca mine toate proiectele de viitor pe care Maramureșul le are și am convingerea că este cea mai bună alegere a oamenilor muncitori pentru Consiliul Județean. Împreună punem Baia Mare și Maramureșul pe primul loc!  Știm că se poate. Știm cum se poate. Și anul acesta, mai mult ca oricând, știm pentru ce muncim!”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

La întâlnirea cu băimărenii din Piața Izvoarele au fost și o parte dintre liberalii care susțin Planul lui Bogdan pentru Baia Mare: Anne Marie Hordău, Ioan Bărbuș, Nicușor Robu, Romeo Dobocan, Georgeta Le Fort și tinerii Vasile Muntean, Paul Herman și Eugen Popa.

 

Comandat de PNL Filiala Maramureș, Cod AEP: 21240015

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA