AcasăNews AlertIONEL BOGDAN A VOTAT: “Noi, băimărenii, avem astăzi șansa de a face...

IONEL BOGDAN A VOTAT: “Noi, băimărenii, avem astăzi șansa de a face ceea ce nu credeam că putem să facem și anume: schimbarea de care are nevoie orașul nostru drag!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Baia Mare, a votat. Vă prezentăm, mai jos, mesajul acestuia pentru băimăreni:

Alături de soția mea și de colegii mei mi-am exercitat dreptul de vot la Secția nr. 82, de care aparțin, în municipiul Baia Mare.

Este un moment important pentru comunitatea noastră, pentru noi toți, pentru că astăzi avem șansa de a face ceea ce nu credeam că putem să facem și anume: schimbarea de care are nevoie orașul nostru drag!

Astăzi avem șansa să demonstrăm împreună că Baia Mare este un oraș puternic, respectat, care se orientează spre dezvoltare și nu spre stagnare, cum a fost până acum. Astăzi avem șansa să demonstrăm cu adevărat că ne pasă de comunitatea noastră. Așadar, dragi băimăreni, vă invit pe toți să participați la vot, chiar dacă procesul electoral durează mai mult decât de obicei, pentru că sunt două, maximum trei cabine de vot în secțiile de vot, adică jumătate din necesarul care trebuia asigurat de către Primăria Baia Mare.

Astăzi este timpul să tragem un semnal clar că vrem cu adevărat o schimbare pentru comunitate. Să nu-i lăsăm pe cei care au vrut să încurce procesul electoral, să-l îngreuneze. Astăzi trebuie să demonstrăm cu adevărat că vrem o schimbare pentru Baia Mare, iar schimbarea se face doar prin votul pe care noi îl vom exprima astăzi!

Dacă sesizați pe parcursul acestei zile probleme la secțiile de votare, vă rog frumos să ne contactați, să ne trimiteți imagini, să ne trimiteți filmări și noi vom sesiza de îndată organele competente și vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a remedia situația. La fel cum am făcut și în cazul cabinelor de vot, am cerut Biroului Electoral Local și Județean să suplimenteze cabinele de vot. S-a dat deja această Hotărâre a Biroului Electoral și a început să fie implementată măsura.

Ar fi trebuit să se asigure astăzi o cabină de vot la 300 de alegători, dar avem multe situații în care la 1500 de alegători sunt doar două cabine, adică una la 750 de potențiali electori! Asta înseamnă o îngreunare a procesului de vot. Sunt cinci buletine de vot, sunt două liste pe care trebuie să semnezi, iar autoritatea locală trebuia să facă tot ce îi stă în putință să facă din acest proces unul cât mai lin, cât mai ușor, pentru a încuraja cât mai mulți oameni să iasă la vot.

Sunt convins că băimărenii vor ieși la vot în număr mare, chiar dacă pe alocuri vom sta la cozi, ne vom exprima cu toții dreptul la vot. Dreptul constituțional pe care îl avem cu toții! Vom da un semnal cât mai clar! Vă mulțumesc tuturor și vă voi ține la curent cu tot ceea ce se va întâmpla pe parcursul acestei zile. Mulțumesc încă o dată familiei mele, colegilor mei și tuturor celor care ne-au susținut în această perioadă!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA