AcasăMARAMURESUL ISTORICIoan Rus crede că niciodată Transilvania n-a fost mai prost poziționată ca...

Ioan Rus crede că niciodată Transilvania n-a fost mai prost poziționată ca acum

spot_img

DISTRIBUIȚI

Social-democratul Ioan Rus a declarat în faţa a peste 1.500 de participanţi la evenimentul USL „Angajamentul pentru România” că Transilvania n-a fost niciodată mai prost poziţionată ca acum.

Transilvania n-a fost niciodată în istoria ei mai prost poziţionată decât acum. Am fost asupriţi de unguri, am fost umiliţi de centru, dar niciodată nu am umblat cu capul în pământ din cauza unora de ai noştri. Ce se întâmplă în acest moment -unul dintre concitadinii noştri este, preşedinte de partid şi prim-ministru- este ceva ce pe noi ne dezonorează. Niciodată în istoria României aşa ceva nu s-a întâmplat, a precizat fostul ministru de Interne din vremea guvernării PSD.

În opinia lui Ioan Rus, politica este în acest moment cel mai mare risc pentru România:

Acesta este motivul pentru care eu cred că în acest moment politica este cel mai important factor de risc pentru România. Ne aflăm într-o gravă criză economică, dar trecem printr-o şi mai mare criză politică şi morală. Asta înseamnă lipsă de soluţii economice – actuala putere este total dementă când este vorba despre economie. O mare criză de încredere în stat, iar statul are un nume – România. Nici pe vremea fanarioţilor, nivelul corupţiei în România n-a fost ca azi. O hoţie a banului public pe care noi îl plătim din ce în ce mai greu pentru găştile pedeliste, iar ei să se poată preface că fac investiţii publice. O lipsă de instinct pentru interesul naţional. Politica noastră nu mai simte România.

Social-democratul clujean a mai spus că USL încearcă acum să facă un proiect pentru oameni. Nu ne-am propus însă să înlocuim incompetenţii lor cu ai noştri şi nici hoţii lor cu ai noştri, a ţinut să precizeze Rus. (sursa Agerpres)

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA