spot_img
AcasăActualitatePoliticINVITATIE - Senatorul Sorin Bota cheama ministrii în vizită de lucru în...

INVITATIE – Senatorul Sorin Bota cheama ministrii în vizită de lucru în Maramureş

DISTRIBUIȚI

În urma discuţiilor purtate de senatorul Sorin Bota la Bucureşti cu ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi şi cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Eduard Hellvig, acesta a primit confirmarea unei vizite de lucru în Maramureş a acestor doi miniştri, vizită ce va avea loc în perioada următoare. Cei doi miniştri vor fi întâmpinaţi de către primarul Municipiului Baia Mare şi preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, pentru a stabili proiectele şi programele viitoare pentru Baia Mare şi Maramureş.
„Am primit garanţia că lucrările începute pe drumurile naţionale din judeţ vor fi finalizate, drumul Baia Mare – Târgu Lăpuş va intra într-o reabilitare de tip primar, de la structura de bază, iar în ceea ce priveşte drumul Express Baia Mare – Satu Mare, vor începe şi aici lucrările după stabilirea unui calendar exact al acestora pe tot traseul şi pe fiecare sector de activitate în parte. La momentul vizitei ministrului transporturilor în Maramureş, vom aborda şi strategia de implementare a proiectului „Tunel pe sub Gutâi”, care a fost tergiversat de fosta conducere a Consiliului Judeţean”, a declarat senatorul maramureşean.
„Cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului vom aborda problemele legate de turism în Maramureş, mai ales proiectele deja începute la Cavnic, Borşa, Izvoare, dar şi cele legate de dezvoltarea unor comune care nu au beneficiat până în prezent de niciun proiect cu finanţare de la minister. De exemplu, comuna Şişeşti nu a beneficiat până acum de niciun astfel de proiect şi sunt de părere că nu trebuie să luăm în considerare opţiunea electorală a locuitorilor acestei comune, care au ales mereu un primar din opoziţie. Au existat şi alte comune care şi-au întrerupt proiecte pentru că primarul nu a fost agreat politic de cei care conduceau judeţul sau ministerele la acea vreme, lucru regretabil, pe care sperăm să îl îndreptăm”, a declarat senatorul Sorin Bota.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA