spot_img
AcasăslolvaciaINVITAŢIE LA TEATRU - Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 20-23...

INVITAŢIE LA TEATRU – Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 20-23 aprilie

DISTRIBUIȚI

INVITAŢIE LA TEATRU Perioada 20-23 aprilie este una încărcată la Teatrul Municipal, unde se vor pune în scenă cinci spectacole, dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Joi, 20 aprilie, de la ora 19.00 va avea loc la Sala Studio, spectacolul PRAH, de Spiró György, spectacol care aduce în prim plan un cuplu a cărui viață este dată peste cap după câștigarea marelui premiu la loterie.

Vineri, 21 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare – cu publicul pe scenă veți putea urmări spectacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, spectacol care spune povestea unor tineri dependenți de jocurile de noroc, a căror vise prind aripi odată cu lansarea cărților de joc de către dealer.

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși, cei mici vor urmări spectacolul ALBĂ CA ZĂPADA, după Frații Grimm. Binecunoscuta poveste a copilăriei aduce în prim plan aventurile prințesei a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea ei.

Tot sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare- cu publicul pe scenă, va avea loc îndrăgitul spectacol CASA DE PE GRANIȚĂ, după Slawomir Mrozek. Un ”spectacol” al zilelor noastre, despre (ne)aderarea la spaţiul Schengen, despre fluxul nemaiîntâlnit de emigranţi (sau refugiaţi) din ţările arabe spre Europa, despre traficul cu ţigări de contrabandă, sau despre românii care au luat drumul străinătăţii pentru un trai mai bun.

Săptămâna se încheie la Teatrul Municipal cu spectacolul ȚIGANIADA, după Ion Budai – Deleanu, programat duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00 la Sala Mare. TABĂRA-ȚIGANILOR este bulversată de dispariția cuplului Parpanghel – Romica și începe astfel, o călătorie magică a celor doi protagoniști, cu peripeții dincolo de înțelegerea minții umane. Un spectacol care ne reamintește că lumea e un teatru, iar viața e un vis.

La spectacolele de la Teatrul de Păpuși, prețul biletelor este de 5 lei, iar la secțiile Dramă și Revistă prețul biletelor este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Marchiș Corina, Departament Marketing&PR Teatrul Municipal Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA