AcasăEvenimentInvitație la Congresul Regional al Martorilor lui Iehova „Fiți curajoși!”

Invitație la Congresul Regional al Martorilor lui Iehova „Fiți curajoși!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

În aceste timpuri critice, avem nevoie mai mult ca oricând de curaj: la școală, la locul de muncă sau când se întâmplă o tragedie. Cum ne pot ajuta principiile biblice să avem curaj pentru a înfrunta problemele? Răspunsul la această întrebare va fi oferit celor care vor onora invitația de a participa la Congresul Regional organizat de Martorii lui Iehova în acest final de săptămână la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Negrești Oaș.

Vă invităm cu căldură să asistați la congresul de trei zile din acest an ținut de Martorii lui Iehova în perioada: vineri 17 august – duminică 19 august 2018. Programul va începe în fiecare zi la orele 9:20.

 

DIN PROGRAM:

 

  • Cuvântări și interviuri: Aflați câteva modalități practice de a face față cu curaj dificultăților din prezent și din viitor.
  • Multimedia: Observați ce putem învăța despre curaj de la alte persoane. Putem găsi exemple de curaj chiar și în lumea animală.
  • Discurs public: Aflați de ce i-a spus Isus unui tată îndurerat: „Nu te teme!”. (Marcu 5:36) Audiați discursul încurajator bazat pe Biblie ce va fi ținut duminică dimineață: „Cum ne insuflă curaj speranța învierii?”.
  • Film: Duminică după-amiază veți afla de ce a fost Iona cuprins de teamă și a fugit când a primit o însărcinare.

 

CINE POATE ASISTA?

 

  • Oricine dorește – indiferent de religie. Intrarea este liberă; nu se face colectă.

Pentru informații suplimentare despre Martorii lui Iehova, vă invităm să accesați linkul: https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA