spot_img
AcasăEvenimentInvitație la Congresul Regional al Martorilor lui Iehova „Fiți curajoși!”

Invitație la Congresul Regional al Martorilor lui Iehova „Fiți curajoși!”

DISTRIBUIȚI

În aceste timpuri critice, avem nevoie mai mult ca oricând de curaj: la școală, la locul de muncă sau când se întâmplă o tragedie. Cum ne pot ajuta principiile biblice să avem curaj pentru a înfrunta problemele? Răspunsul la această întrebare va fi oferit celor care vor onora invitația de a participa la Congresul Regional organizat de Martorii lui Iehova în acest final de săptămână la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Negrești Oaș.

Vă invităm cu căldură să asistați la congresul de trei zile din acest an ținut de Martorii lui Iehova în perioada: vineri 17 august – duminică 19 august 2018. Programul va începe în fiecare zi la orele 9:20.

 

DIN PROGRAM:

 

  • Cuvântări și interviuri: Aflați câteva modalități practice de a face față cu curaj dificultăților din prezent și din viitor.
  • Multimedia: Observați ce putem învăța despre curaj de la alte persoane. Putem găsi exemple de curaj chiar și în lumea animală.
  • Discurs public: Aflați de ce i-a spus Isus unui tată îndurerat: „Nu te teme!”. (Marcu 5:36) Audiați discursul încurajator bazat pe Biblie ce va fi ținut duminică dimineață: „Cum ne insuflă curaj speranța învierii?”.
  • Film: Duminică după-amiază veți afla de ce a fost Iona cuprins de teamă și a fugit când a primit o însărcinare.

 

CINE POATE ASISTA?

 

  • Oricine dorește – indiferent de religie. Intrarea este liberă; nu se face colectă.

Pentru informații suplimentare despre Martorii lui Iehova, vă invităm să accesați linkul: https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA