spot_img
Acasăsinucidere maramuresINVITAT SURPRIZĂ - Obama și Bear Grylls în sălbăticie, pe Discovery Channel,...

INVITAT SURPRIZĂ – Obama și Bear Grylls în sălbăticie, pe Discovery Channel, de Crăciun

DISTRIBUIȚI

Barack Obama va fi vedeta invitată într-un episod special al emisiunii Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls, care va fi difuzat în prima zi de Crăciun, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Emisiunea va fi difuzată și în reluare pe 27 decembrie, tot de la ora 22.00.

În plus, Discovery va mai difuza în prima zi de Crăciun mai multe programe de supraviețuire filmate în România.

În emisiunea Vedete în sălbăticie, președintele Obama pornește la drum prin sălbăticia din Alaska alături de Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmărește efectele schimbării climatice asupra regiunii.

„Pentru prima oară în emisiune, un președinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-și atât rezistența fizică, cât și curajul împreună cu celebrul expert în tehnici de supraviețuire”, potrivit unui comunicat de presă al Discovery.

Obama și Bear Grylls în sălbăticie va fi difuzat pe canalele Discovery din Europa de Nord, Europa de Sud (cu excepția Franței), Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, și America Latină.

În plus, în prima zi de Crăciun, telespectatorii vor putea urmări episoade din diverse programe de supravieţuire filmate în România.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, când vor fi difuzate emisiunile filmate în România și câteva detalii despre ele.

Joaca de-a supraviețuirea (sezonul 2, ep. 6) – vineri, 25 decembrie, de la ora 12:00

Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în mijlocul unui exerciţiu militar şi apoi abandonat în apele îngheţate ale unui lac de munte din Transilvania.

Supravieţuire în doi (sezonul 3, ep. 8) – vineri, 25 decembrie, de la ora 13:00

Echipa formată din cei doi profesionişti celebri, Cody Lundin și Joe Teti, va înfrunta unele dintre cele mai înfiorătoare şi periculoase zone de pe glob, pentru a demonstra faptul că anumite abilităţi şi cunoştinţe combinate cu o doză de gândire creativă te pot ajuta să lupţi pentru a rămâne în viaţă în cele mai dificile situaţii. Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford (sezonul 1, ep. 3) – vineri, 25 decembrie, de la ora 14:00

Ed Stafford este pierdut în Munții Carpați, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urși bruni feroce. Prin urmare, trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru, înfruntând frigul cumplit și deshidratarea severă. După ce prinde o căprioară într-o capcană primitivă, își improvizează din pielea ei o îmbrăcăminte rudimentară. Folosind numai resursele pădurii, Ed trăiește exact ca strămoșii noștri din Epoca de Piatră, care au populat cândva acești munți. În numai 10 zile, a reușit să-și facă rost de haine, să aprindă un foc, să-și construiască un adăpost și să strângă provizii suficiente de hrană.

Tehnici esenţiale de supravieţuire (sezonul 3, ep. 11) – vineri, 25 decembrie, de la ora 15:00

Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania. Bear se întâlneşte faţă în faţă cu un urs brun, un mascul de talie mare. Înfruntând mediul aspru din munţi, Bear se aventurează prin defileuri înşelătoare pentru a scăpa cu viaţă.

Sursa: paginademedia.ro.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA