AcasăAdministrațiePRIORITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI BĂIMĂRENE - Investițiile și proiectele din fonduri europene

PRIORITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI BĂIMĂRENE – Investițiile și proiectele din fonduri europene

DISTRIBUIȚI

PRIORITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI BĂIMĂRENE Începând din luna martie direcția de investiții și cea de proiecte din cadrul primăriei municipiului Baia Mare vor funcționa sub coordonare unitară, în vederea eficientizării activităţii.

Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Cherecheș în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a subliniat importanța acestor paliere de activitate și a făcut precizări vizavi de modul în care activitatea în aceste direcții va fi gestionată în perioada următoare.

“Avem o direcție de investiții, o direcție de proiecte și o direcție de utilități publice, toate cele trei fiind în subordinea Direcției generale de dezvoltare publică.

Am decis că direcția de investiții și cea de proiecte să lucreze sub o coordonare unitară, într-un singur loc, din perspectiva punctului de lucru și a birourilor, respectiv în centrul istoric al municipiului Baia Mare, pentru că îmi doresc că în această perioadă să funcționeze la capacitate maximă” a precizat Cătălin Cherecheș.

„Așadar, direcția de investiții și direcția de proiecte vor funcționa într-o manieră comună, în regim de concentrare, pentru a avea eficiență maximă deoarece trebuie să valideze proiectele, să le verifice din punct de vedere tehnic, trebuie să se realizeze inclusiv fișele tehnice, să reușească implementarea lor” a mai spus primarul.

citeşte şi ÎN BAIA MARE – Vor fi construite opt parcări de mari dimensiuni

ÎN TRAFIC, ÎN ZONA HOTELULUI MARA – Un angajat al Jandarmeriei Maramureş a făcut infarct la volan

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA