AcasăActualitateSocialINVESTITIE EON Gaz - 5 milioane de lei pentru modernizarea retelei de...

INVESTITIE EON Gaz – 5 milioane de lei pentru modernizarea retelei de gaze naturale din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

E.ON Gaz Distribuţie investeşte peste 5 milioane lei în proiectele de modernizare a reţelei de gaze naturale din municipiul Baia Mare

  • Proiectele vizează înlocuirea a circa 21 de kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din municipiu 
  • Anul trecut, reţeaua de distribuţie din judeţul Maramureş a fost modernizată pe o lungime de 74 kilometri din care 15,5 kilometri în Baia Mare 

E.ON Gaz Distribuţie a dezvoltat pentru municipiul Baia Mare mai multe proiecte de investiţii prin care este vizată înlocuirea, pe parcursul acestui an, a circa 21 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea totală a acestor investiţii fiind estimată la peste 5 milioane de lei.

Proiectele de investiţii vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale din Baia Mare (străzile: Al. Porumbeilor, Bernard Shaw, Busuiocului, Construcţiei,V.Lucaciu, Eliberării,Gh.Bilaşcu, I.Siugariu, Aviatorilor, N.Iorga, Zambilei, Izvor, P.Sandor, Ştefan cel Mare, V.Babeş, I.Slavici, Ghe.Marinescu,V.Alecsandri, Miron Costin, Ciocârliei, Narciselor, Ghioceilor, G.Enescu), respectiv, din localitatea Tăuţii de Sus.

„De modernizarea infrastructurii de gaze naturale din municipiu vor beneficia în primul rând consumatorii, aceste investiţii fiind esenţiale pentru deservirea lor în condiţii de siguranţă şi la parametri de calitate”, declară dl Virgil Metea, Directorul General E.ON Gaz Distribuţie S.A.

Anul trecut, E.ON Gaz Distribuţie a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Maramureş pe o lungime de circa 74 kilometri, din care aproximativ 17 kilometri au fost înlocuiţi iar circa 57 kilometri au fost protejaţi catodic. Totodată, reţeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri pentru a deservi noi consumatori. De asemenea, au fost modernizate 6 staţii de reglare-măsurare pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor. Valoarea totală a investiţiilor derulate de companie în judeţul Maramureş este de aproximativ 4,5 milioane de lei.

În municipiul Baia Mare reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitată pe o lungime de peste 15,5 kilometri, valoarea investiţiilor depăşind 3 milioane lei.

Pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din Baia Mare au fost modernizate 4 staţii de reglare măsurare, investiţiile pe acest segment ridicându-se la circa 585 mii de lei.

Totodată, în localităţile Recea-Săsar, Fărcaşa-Tamaia-Buzeşti-Sârbi, Satu Nou de Jos fost realizate proiecte de investiţii prin care au fost protejaţi catodic 57 de kilometri de conducte şi branşamente.

Informatii furnizate de Departament Comunicare Corporatistă, E.ON România

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA