Acasă Administrație INVESTIȚIE CONTESTATĂ ÎN MARAMUREȘ – Preoții nu vor oameni în costume de...

INVESTIȚIE CONTESTATĂ ÎN MARAMUREȘ – Preoții nu vor oameni în costume de baie lângă biserică. Se întâmplă la Moisei, unde Primăria vrea să construiască un centru de agrement

DISTRIBUIȚI

INVESTIȚIE CONTESTATĂ ÎN MARAMUREȘ   O investiție de 5 milioane de euro, din fonduri de la Guvern, este vehement contestată de starețul unei mănăstiri. Se întâmplă în Moisei, județul Maramureș, unde primăria vrea să construiască un centru de agrement. Însă preoții de acolo nici nu vor să audă de bazinul de înot prevăzut în proiect, pentru că nu ar fi normal ca oamenii să vină în costum de baie lângă biserică, scrie Digi24.ro.

Aşezată la poalele muntelui Pietrosul Rodnei, Mănăstirea Moisei este una dintre cele mai frumoase din Maramureș, loc de pelerinaj pentru zeci de mii de credincioși. La nici 300 de metri de gardul mănăstirii, Primăria Moisei vrea acum să dezvolte un centru de agrement, pe locul unei foste unități militare, potrivit sursei citate.

După ce a obţinut terenul prin hotărâre de Guvern, primarul din Moisei vrea să construiască acolo o bază de agrement cu un bazin de înot, mai multe terenuri de sport și ateliere pentru meșterii populari din zonă.

E o hotărâre de Guvern prin care ni-l trece în administrarea primăriei, dar cu condiția să facem o bază de agrement, turism și sport. Dacă nu se realizează proiectul ăsta, în 5 ani de zile terenul trece înapoi în proprietatea Armatei, a declarat pentru Digi24.ro Toader Ștețcu, primarul comunei Moisei.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA