AcasăAlteleEconomicINVESTESC ȘI LA VECINI – Compania elvețiană care controlează UACE Maramureș deschide...

INVESTESC ȘI LA VECINI – Compania elvețiană care controlează UACE Maramureș deschide o fabrică la Medieșu Aurit

DISTRIBUIȚI

INVESTESC ȘI LA VECINI  O cunoscută companie elvețiană va ridica de la zero o nouă fabrică și va crea sute de locuri de muncă. Gigantul a investit, până acum, 10 milioane de euro în construcția sa, iar investiția totală va însuma circa 44 de milioane de euro.

Potrivit zf.ro, este vorba despre compania elveţiană Alu Menziken, parte a grupului industrial Montana Tech Components AG, un gigant care se ocupă cu extrudarea si turnarea aluminiului. Mai precis, compania realizează produse destinate atat industriei aeronautice, dar și companiilor din domeniul automotive, precum Audi, BMW, Bentley și Daimler.

Fabrica va fi construită în Medieșu Aurit, judeţul Satu-Mare, și va avea o capacitate de 700 de angajați. Pentru aceasta investitie, compania elvetiana, parte a grupului in­dus­trial elvetiano-austriac Montana Tech Components, a primit un ajutor de stat de 20 de milioane de euro.

Grupul Montana Tech controleaza si producatorul de piese din aluminiu UACE Maramures, care exporta structuri metalice catre Airbus, Alenia si Boeing.

 

Sursă info: ZF.ro

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/datorita-calitatii-actului-medical-si-conditiilor-optime-spitalul-de-boli-infectioase-si-psihiatrie-baia-mare-la-mare-cautare-printre-maramureseni/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/vezi-statistica-374-de-locuri-de-munca-vacante-maramures-la-nivel-national-numarul-se-apropie-de-30-000/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA