Acasă sinucidere maramures INVERSAREA POLILOR - În viitor Soarele va răsări de la vest și...

INVERSAREA POLILOR – În viitor Soarele va răsări de la vest și va apune la est

DISTRIBUIȚI

Epoca noastră este caracterizată prin mari cataclisme. Uragane, tsunami, seisme, erupții vulcanice, inundații, toate acestea s-au manifestat cu o violență mare. Care ar fi cauza acestor fenomene?

Au fost lansate fel de fel de ipoteze, multe dintre ele fără să aibă legătură cu realitatea. Geologii au descoperit 14 straturi de nămol, în profunzimea solului, care atestă că la intervale egale de timp au avut loc inundații devastatoare.

Herodot a fost printre primii istorici care a vorbit despre cataclismele care au lovit planeta. În una din vizitele sale în Egipt, marii preoți egipteni i-au povestit că pe teritoriul Egiptului existaseră peste 340 de generații. 340 de generații în linie masculină înseamnă peste 11000 de ani.

Preoții egipteni i-au povestit că, în toată această perioadă, Soarele și-a schimbat poziția pe cer de patru ori. În două dintre aceste cazuri, soarele răsărea de la vest și apunea la est. Conform scrierilor lui Herodot, Pământul și-a schimbat sensul de rotație de patru ori. Din cauza unor astfel de fenomene au avut loc patru catastrofe naturale care au provocat inundații uriașe.

Pământul s-a inversat, iar odată cu el toată masa oceanică și fluvială. Cercetătorii ruși susțin că un astfel de fenomen este în curs, în momentul actual. În anul 1985, un astronaut rus a observat că axa planetei noaste este modificată.

Această inversiune va avea consecințe ireversibile. Apa va fi ridicată în aer și va coborî cu o forță uriașă pe pământ, solul va fi dislocat, vulcanii vor erupe, cutremure mari se vor produce. Nu se cunosc cauzele care au făcut ca inversarea polilor să se realizeze atât de rapid. Din anul 2005, axa Pământului s-a modificat cu 25 de centimetri pe an.

În ceea ce privește polii magnetici, aceștia s-au deplasat în șase luni, 260 de kilometri. Situația este dramatică pentru că toate aceste fenomene pot duce la catastrofe naturale care pot afecta existența noastră. Inuiții, populația care trăiește la polul arctic, au fost primii care au tras un semnal de alarmă, observând că Soarele și-a schimbat traiectoria.

Fenomenul a fost confirmat de trei dintre sateliții Agenției Spațiale Europene.  Câmpul magnetic al Pământului a slăbit ca intensitate, fenomen care va atrage modificări pe planeta noastră. În partea de nord a continentului american, intensitatea câmpului magnetic a scăzut, fenomen cercetat de către specialiștii canadieni și americani.

Cauzele producerii unor astfel de fenomene nu sunt clare pentru specialiști. Un lucru este sigur. Ele vor aduce schimbări majore pe Pământ.

sursă știre efemeride.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA