spot_img
Acasăsinucidere maramuresINVENŢIA CARE ÎȚI VA SCHIMBA VIAȚA - Pantofii care îşi leagă şireturile...

INVENŢIA CARE ÎȚI VA SCHIMBA VIAȚA – Pantofii care îşi leagă şireturile automat

DISTRIBUIȚI

Nike a realizat pentru filmul „Înapoi în Viitor” o pereche de pantofi sport cu aşa-numitele „power-laces”, şireturi cu alimentare, iar în 2016 va lansa pe piaţă un nou model de pantofi inteligenţi cu şireturi automate, numit HyperAdapt 1.0, care va putea fi cumpărat de doritori, informează Go4it.
Anul trecut, compania a oferit o ediţie limitată a pantofilor M.A.G. din ”Back to the Future” la licitaţie, însă în 2016 se va putea cumpăra un nou model de pantofi inteligenţi cu şiereturi automate numit HyperAdapt 1.0, care se va găsi în cantităţi mai generoase.

Modul în care pantofii HyperAdapt vor lega şireturile automat este ingenios şi seamănă cu cel din film, însă mecanismul nu este identic. Atunci când utilizatorul introduce piciorul în pantof, un senzor poziţionat sub călcâi activează strângerea automată a şireturilor. Acestea se strâng până la un nivel considerat confortabil de utilizator.

Potrivit Go4it, intensitatea de strângere poate fi setată manual pentru ca pantofii să strângă automat şireturile la acelaşi nivel, la nevoie însă fiind posibilă şi ajustarea manuală, folosind două butoane poziţionate lateral.

Pentru a intra în posesia unei perechi de HyperAdapt 1.0, doritorii trebuie să deţină un cont Nike+ şi să aştepte până la toamnă, când Nike se aşteaptă să lanseze oficial acest model.

Alături de şireturile cu motor de strângere, Nike a implementat şi LED-uri colorate în aceşti pantofi, a căror funcţie nu este încă destul de clară.

Momentan, nu a fost anunţat preţul de vânzare al modelelor HyperAdapt, însă se ştie că vor fi disponibile în trei variante de culoare, conform Go4it.

zf.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA