AcasăActualitateSocialÎNVĂȚĂM RECIPROC - Schimb de experiență între Penitenciarul Baia Mare și cel...

ÎNVĂȚĂM RECIPROC – Schimb de experiență între Penitenciarul Baia Mare și cel din Stavanger, Norvegia

DISTRIBUIȚI

ÎNVĂȚĂM RECIPROC În perioada 14 –  19 noiembrie 2016, cinci reprezentanți ai Penitenciarului Baia Mare participă la cea de a doua vizită transnațională de tip job – shadowing în cadrul unui proiect de schimb de experiență între instituția băimăreană și cea din Stavenger, Norvegia. 

Proiectul “Pact – FREE- Parteneriat și colaborare transnațională pentru facilitarea reintegrării sociale  persoanelor private de libertate” este finanțat prin Mecanismul Financiar norvegian 2009 – 2014, în cadrul programului de finanțare RO18 „Întărirea capacității și cooperare instituțională”.
“Scopul vizitei este acela de a permite participanților să experimenteze modul de acțiune din sistemul penitenciar din Norvegia și să asigure dezvoltarea unor noi deprinderi de lucru. Experiența de lucru efectiv cu deținuții în Norvegia va fi surprinsă în raportul final ce va fi transmis tuturor penitenciarelor din România”, arată în comunicatul remis, comisarul șef Horia Ștefan Chiș, directorul Penitenciarului Baia Mare.
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA