AcasăEvenimentSportINTRĂM ÎN LUMEA BUNĂ - Trei sportivi antrenați de profesorii LPS Baia...

INTRĂM ÎN LUMEA BUNĂ – Trei sportivi antrenați de profesorii LPS Baia Mare, la circuitul de natație Mare Nostrum

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai importante circuite de natație este Mare Nostrum. Din lotul României fac parte și sportivii Andrei Roman, legitimat al Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, precum și Carina Macavei și Alex Coci, cei doi fiind sportivi legitimați ai Clubului Sportiv Municipal Brașov dar antrenați de frații Adrian și Ștefan Gherghel.

Circuitul cuprinde trei Grand – Prix-uri la Monaco, Canet en Rousillion, Franța, Barcelona, Spania. Din lotul României mai fac parte și Marius Radu, Alin Artimon, CS Știința Bacău, Daniel Macovei, Delfinul București, și Florina Ilie, Clubul Școlar Ploiești. Sportivii sunt însoțiți de antrenorii Ștefan Ioan Gherghel, Ovidiu Galeru și Silviu Anastase.

Prima întâlnire pentru înotătorii români este programată în 6-7 iunie, la Canet de Rousillon, după care aceștia vor fi prezenți la Barcelona, pentru cel de al doilea concurs, programat în 10-11 iunie.

”Sunt competiții importante pentru înotătorii băimăreni și pentru cei care sunt antrenați de profesorii LPS Baia Mare. Sperăm să ne atingem obiectivele propuse. Este vorba de realizarea baremurilor pentru Campionatele Mondiale de natație”, a subliniat Adrian Gherghel, directorul LPS Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA