AcasăActualitate112ÎNTR-UN RITUAL SATANIC -  Doi tineri s-au sinucis pe insula Kefalonia din...

ÎNTR-UN RITUAL SATANIC –  Doi tineri s-au sinucis pe insula Kefalonia din Grecia

DISTRIBUIȚI

Doi tineri au fost găsiți morți într-o locuință de pe insula elenă Kefalonia, iar autoritățile cred că aceștia și-au pus capăt zilelor într-un ritual satanic, notează Daily Mirror.

Lilia Botusheva (23 de ani) din Bulgaria a plecat în Grecia, împreună cu iubitul ei din Germania. Anterior, tânăra fusese dată dispărută de familia ei, care încerca să dea de urma ei. Poliția a oprit această anchetă atunci când tânăra a sunat și a spus că se află în Germania. Cel mai probabil acolo și-a cunoscut iubitul, alături de care a călătorit acum în insula elenă Kefalonia.

Cei doi au fost găsiți morți pe 2 ianuarie, în circumstanțe macrabe. Camera era stropită cu sânge, decorată cu mai multe cutițe și lumânări. Anchetatorii au descoperit și Lilia, care avea un lanț cu pentagramă, s-a sinucis. Ulterior, iubitul ei a mers în baie, unde și-a pus capăt zilelor.
Autoritățile cercetează acum ipoteza unui ritual satanic. Cei doi s-a sinucis cu 24 de ore înainte de eclipsa de lună de Anul Nou. În plus, apropiații lor au afirmat că s-au temut că au intrat într-un cult satanic.
Sursă info și foto, Libertatea.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA