AcasăActualitateSocialÎNTR-UN ORAȘ DIN ROMÂNIA - Primăria vrea să acorde familiilor un stimulent...

ÎNTR-UN ORAȘ DIN ROMÂNIA – Primăria vrea să acorde familiilor un stimulent de 2.500 de lei pentru nou-născuţi

DISTRIBUIȚI

O primărie din România vrea să acorde familiilor un stimulent financiar în valoare de 2.500 de lei pentru copiii nou-născuţi. Sumele urmând a fi date prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială. Momentan, inițiativa se află la fază de proiect, însă urmează să fie supusă atenției aleșilor locali.

Potrivit proiectului, de acest stimulent pot beneficia părinţii/părintele copilului/copiilor nou-născuţi, cu domiciliul sau reşedinţa pe raza administrativ-teritorială a municipiului Bucureşti, iar naşterea să fie înregistrată într-o maternitate din cadrul unităţilor sanitare cu paturi de la nivelul Capitalei, arată Mediafax.

Suma de 2.500 de lei va fi acordată o singură dată pentru fiecare nou-născut, pe bază de cerere.
Solicitarea se va depune la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, împreună cu documente doveditoare precum actul de indentitate al unuia dintre părinţi în original şi copie, certificatul de naştere al copilului în original şi copie, biletul de ieşire din spital/certificatul medical constatator al naşterii. Termenul de depunere a dosarului este de o lună de la data naşterii copilului.

Continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA