spot_img
AcasăActualitate112INTOXICAȚI CU FUM – Doi copii de 2 și 4 ani au...

INTOXICAȚI CU FUM – Doi copii de 2 și 4 ani au murit în Argeș în timpul unui incendiu

spot_img

DISTRIBUIȚI

INTOXICAȚI CU FUM  Tragedie în comuna argeșeană Uda. Doi frați au murit, luni seara, intoxicați cu fum. Micuții erau singuri în casă în momentul în care imobilul a fost cuprins de flăcări. Mama lor se dusese la o vecină să cumpere lapte.

Frații, de doi și patru ani, dormeau într-un pat așezat lângă sobă. Din cauza căldurii, păturile au luat foc și au ars mocnit. Când a revenit acasă, mama și-a găsit copiii inconștienți. Vecinii au fost treziți din somn de țipetele femeii și au sărit în ajutorul ei. Au scos copiii din casă și au stins focul.

Copiii, ambii, erau în curte, pe paturi. unul dădea semne de supraviețurile, celălalt avea deja mânuțele reci. I-am resuscitat, primele măsuri de ajutor, dar fără rezultat. Au venit și cei de la Smurd, semne vitale zero„, a declarat viceprimarul comunei Uda, Dragoș Sibiceanu.

Primii sosiți la fața locului au fost polițiștii de la Poiana lacului. Au început manevrele de resuscitare până la sosirea salvatorilor. Totodată, s-au asigurat că femeia, în stare de șoc, nu recurge la vrun gest necugetat”, spune Mădășin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Femeia mai are încă patru copii, dar niciunul nu locuia cu ea. În urmă cu trei zile, la Curtea de Argeș, un copil de 7 ani și mama lui au murit în condiții similare.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA