AcasăLifestyleMondenINTERVIU PAULA SELING - Cum i-a influențat viața băimărencei faptul că s-a...

INTERVIU PAULA SELING – Cum i-a influențat viața băimărencei faptul că s-a născut de Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Pentru una dintre vedetele noastre, băimăreancă la origine, Crăciunul nu e doar despre împodobitul bradului, frământatul cozonacilor, masa în familie, colinde şi cadouri pentru toţi cei dragi, ci şi despre propria aniversare. Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie, iar pentru ea această sărbătoare este una specială, petrecută mereu alături de părinţi, de soţ şi de fratele ei.

Artista vorbește despre asta și multe altele, într-un interviu acordat Libertatea.

Te-ai născut de Cră­ciun. Sufereai, când erai mică, din pricina faptului că nu-ţi puteai sărbători şi tu ziua de naştere ca toţi ceilalţi copii?

Paula Seling: Eram puţin supărată că de ziua mea nu puteam să le ofer bomboane colegilor, la şcoală, pentru că eram în va­canţă. În timpul şcolii, mă uitam cu jind la alţi copii care aranjau mici cadouri pe băncile unor colegi, de ziua lor. Însă părinţii mei organizau, uneori, petrecerea de ziua mea înainte sau după Crăciun, aşa că exista o compensaţie.

Primeai mai multe cadouri de Cră­ciun, dat fiind că era şi ziua ta?
Când eram mici, Moş Crăciun nu era despre cadouri şi surprize, de asta se ocupa Moş Nicolae, aşa că partea cu cadourile nu era aşa “gravă”. Înainte de Crăciun, mama încerca mereu să ne cumpere sau să ne facă hăinuţe noi, mergeam uneori împreună prin magazine şi puneam ochii pe anumite hăinuţe, cizmuliţe sau ghete, iar dacă ne doream ceva anume şi era prea scump sau nu se găsea mărimea noastră, tricota ea pulovere, ba chiar croia şi cosea geci sau haine groase, de iarnă, pentru mine şi pentru fratele meu, Paul. Aşa că, de Crăciun, mereu mergeam la colindat în haine noi.
De ce Paula, de ce nu… Noelle? Sau Crăciuniţa?

Părinţii mi-au ales numele după cel al fratelui meu drag, Paul, care mereu a avut mare grijă de surioara lui mai mică. Îmi amintesc de un moment greu din perioada când eram la o grădiniţă de la care mama ne-a mutat ulterior, când o educatoare total nepotrivită pentru această meserie s-a răstit, strâmbându-se la mine, iar eu am început să plâng. Paul a aşteptat ca femeia să plece, a coborât din pătuţul lui şi a venit la mine să mă ajute să depăşesc momentul. În afară de Paula, mă cheamă şi Iulia, după bunica mea, o femeie puternică, bună, muncitoare, corectă şi iubitoare.

Interviul integral, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA