spot_img
AcasăActualitateSocialInterventii multe pentru lucratorii ISU Maramures (galerie foto)

Interventii multe pentru lucratorii ISU Maramures (galerie foto)

DISTRIBUIȚI

Pompierii maramureşeni au fost la datorie şi pe parcursul acestor zile de sărbătoare, în care creştinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului. Vineri, 16.08.2013, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. şi cel de descarcerare grea al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit, în jurul orei 10.25, pe raza localităţii Nistru, la descarcerarea unui tânăr în vârstă de 16 ani, care era prins sub planşeul unei clădiri părăsite. Operaţiunile au fost coordonate de către Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş şi lt.col. Ioan Mureşan, şef centru operaţional al I.S.U.

Pentru că pereţii construcţiei erau şubrezi şi se puteau prăbuşi peste salvatorii care încercau să degajeze victima, prefectul Anton Rohian a ordonat aducerea la faţa locului a unui buldoexcavator. Din păcate, după îndepărtarea planşeului de pe victimă, aceasta a fost găsită decedată.
Joi, 15.08.2013, 15 cadre ale Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus şi Gărzii nr.2 de Intervenţie Borşa au acţionat, împreună cu 12 lucrători ai Direcţiei Silvice Maramureş, la lichidarea unor focare noi apărute pe munte, în apropiere de Borşa, în zona vârfului Toroiaga.
Forţele de intervenţie au fost coordonate de către lt.col Ioniţă Sîrb, prim adjunct al inspectorului şef al I.S.U. Maramureş. Astăzi, la faţa locului acţionează 17 silvicultori, iar operaţiunea este coordonată de către col. Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş. Focarele sunt izolate, fără posibilitate de extindere şi se manifestă doar cu fum, fără flacără.
Tot joi, 15.08.2013, în jurul orei 03.10, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe strada Petru Rareş din municipiu. Au ars obiecte de îmbrăcăminte şi elemente de mobilier. Două persoane intoxicate cu fum au fost transportate la Spitalul Judeţean Baia Mare. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise.
În perioada 15.08 – 16.08.2013, ora 14.00, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. au acţionat la 25 de cazuri, din care 4– la traumatisme, 3– la afecţiuni medicale şi 1– persoană decedată. În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 5 intervenţii, din care 4 la incendii şi 1- descarcerare.

Subofiţer relaţii publice, Plt.adj.şef Cornel BăbuţCLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO SI ALTE DETALII

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA