AcasăActualitate112INTERVENŢII ÎN PERIOADA 28 APRILIE-3 MAI - Injurii, ameninţări, strigăte. Scandalagii şi...

INTERVENŢII ÎN PERIOADA 28 APRILIE-3 MAI – Injurii, ameninţări, strigăte. Scandalagii şi beţivi amendaţi de jandarmii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

Jandarmii maramureşeni au acţionat şi în această perioadă prin măsuri specifice pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, intervenind în mai multe situaţii pentru sancţionarea încălcării prevederilor unor acte normative.


Sâmbătă, 28 aprilie, în jurul orei 21:00, un bărbat de 36 de ani din Baia Mare, aflându-se în curtea unui imobil de pe strada Muncii din Baia Mare, a tulburat liniştea vecinilor ascultând muzică la un volum ridicat.

Nu după mult timp, în jurul orei 21:50, a fost solicitată intervenţia forţelor de ordine pe strada Luminişului unde un bărbat de 60 de ani din Baia Mare, în timp se afla în apartament, a tulburat ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi a ameninţat-o pe concubina sa cu acte de violenţă.

Duminică, 29 aprilie, în jurul orei 15:10, echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare, Un tânăr de 30 de ani, cu domiciliul în comuna Gârbou, judeţul Sălaj, a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă în timp se consuma băuturi alcoolice în scara unui imobil.

În jurul orei 23:50, jandarmii au fost solicitaţi pe strada Păltinişului unde un tânăr în vârstă de 21 ani din Baia Mare, aflându-se în spatele unui imobil, asculta muzica la volum ridicat tulburând liniştea locatarilor.

Luni, 30 aprilie, în jurul orei 22:16, cetăţenii care se aflau pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Baia Mare, a lăsat liber şi nesupravegheat câinele său din rasa ciobănesc german care era agresiv faţă de cetăţenii ce treceau prin zonă.

Miercuri, 2 mai, în jurul orei 14:10, un tânăr de 27 de ani din Hodod, judeţul Satu Mare, aflându-se în faţa sediului Băncii Transilvania, de pe bulevardul Unirii din Baia Mare, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare trecătorilor în timp ce consuma băuturi alcoolice.

Jandarmii din cadrul dispozitivului de ordine publică de la manifestarea cultural artistică „Baia Mare – Capitala Tineretului” au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 16:40, deoarece un bărbat în vârstă de 30 de ani din Tăuţii Măgherăuş, aflându-se lângă scena amplasată în Piaţa Libertăţii, a adresat injurii şi expresii jignitoare persoanelor din acel loc şi a refuzat să ofere date cu privire la identitatea sa.

Joi, 3 mai, în jurul orelor 01:25, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în localitatea Petroşani din judeţul Hunedoara, a provocat şi a participat la scandal pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA