spot_img
AcasăEvenimentINTERVENȚII - A ars acoperișul școlii din Șieu

INTERVENȚII – A ars acoperișul școlii din Șieu

DISTRIBUIȚI

În intervalul 1- 3 aprilie 2016, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a șase incendii.

Vineri, 1 aprilie, Pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism situat pe strada Rozelor din Baia Mare. Au ars deșeuri de materiale textile din portiera din față.

Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a fost solicitat să intervină pe strada Cuza Vodă din municipiul Sighetu Marmației pentru a lichida un incendiu izbucnit la un tomberon. Au ars circa 100 de kilograme de deșeuri menajere.

Sâmbătă, 2 aprilie, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au fost anunțați că în curtea unei case din localitatea Suciu de Sus a luat foc o butelie. Datorită promptitudinii pompierilor, a ars doar un furtun de plastic atașat buteliei.

Militarii Gărzii de Intervenție Borșa au stins un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus acoperișul de lemn al magaziei pe o suprafață de 60 de metri pătrați. Pompierii băimăreni au intervenit în Tăuții Măgherăuș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, 3 aprilie, a luat foc acoperișul școlii din Șieu. La locul intervenției s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă. În urma incendiului, a ars acoperișul din lemn pe o suprafață de 700 de metri pătrați și s-au degradat diverse obiecte de mobilier, tecuială și zigrăveală.

Personalul ISU Maramureș, care a participat la intervenții a reușit prin intervenția lor promptă să salveze bunuri în valoare de aproximativ 1.535.000 lei.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 55 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 26 de cazuri, Sighetu Marmației 9, Fărcașa 8, Bogdan Vodă 2, Borșa 3, Vișeu de Sus 5 și Cavnic 2 cazuri. (foto arhiva)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA