AcasăActualitate112INTERNAŢIONAL - O grupare criminală a fost reţinută

INTERNAŢIONAL – O grupare criminală a fost reţinută

DISTRIBUIȚI

INTERNAŢIONAL Poliţia a anihilat un grup criminal internaţional format din cetăţeni ai Ucrainei, Rusiei şi Republicii Moldova, specializat în prestarea ilegală a serviciilor online în domeniul jocurilor de noroc şi pariuri sportive.

INTERNAŢIONAL Suspecţii au activat pe teritoriul Moldovei timp de doi ani, în acest timp, ei au reuşit să prejudicieze bugetul statului cu peste 50 milioane de lei.

Prin intermediul unor site-uri online, ei prestau ilegal servicii în domeniul jocurilor de noroc, acceptarea mizelor pentru pariuri sportive şi cazino online.

Mijloacele băneşti erau încasate pentru suplinirea conturilor sistemului de plată electronic şi nu pentru servicii ilegale. Acest fapt a redat o provenienţă legală mijloacelor băneşti încasate ilegal precum şi evitarea înregistrării şi licenţierii activităţii la organele naţionale competente.

Poliţia a reţinut organizatorul grupării, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Chişinău. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile. În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliul şi oficiile întreprinderii suspectului au fost ridicate sisteme informatice, documente care confirmă activitatea frauduloasă desfăşurată precum şi mijloace băneşti în sumă de circa 1 milion de lei, legalitatea provenienţei cărora nu a fost confirmată. Pe acest fapt, a fost pornită o cauză penală.

Dacă i se va dovedi vinovăţia, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani, informează serviciul de presă al IGP.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA