AcasăActualitate112INTERNAT LA PSIHIATRIE – Un întreg cartier din Năsăud, terorizat de un...

INTERNAT LA PSIHIATRIE – Un întreg cartier din Năsăud, terorizat de un tânăr cu probleme psihice

DISTRIBUIȚI

INTERNAT LA PSIHIATRIE  De mai bine de o lună, un tânăr de 28 de ani din Sîngeorz-Băi, care-și face veacul în cartierul năsăudean Lușca, terorizează populația din zonă. Ieri, acesta a ajuns la psihiatrie, după ce ar fi furat un steag de pe un stâlp.

Din luna mai a acestui an, Rudy Drăgan, un tânăr de 28 de ani din Sîngeorz-Băi terorizează populația din cartierul năsăudean Lușca. În cele din urmă acesta a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde va rămâne o perioadă, scrie Bistrițeanul.ro.

„De aproape o lună de zile, o persoană cu dizabilități bagă spaima și frica în copii și femei, agresându-i fizic și verbal”, a precizat într-un mesaj trimis pe mesageria privată a ziarului Bistrițeanul.ro o persoană care locuiește în zonă.

Situația este confirmată și de autoritățile locale, care s-au trezit ieri că individul a furat un steag de pe un stâlp și a vrut să decoreze casa fratelui său cu noua achiziție. Se pare că bărbatul are antecedente penale, fiind eliberat de curând din penitenciar.

„În momentul de față e la Spitalul de Psihiatrie. Ne temem să nu îi dea drumul mai repede. Căutăm o soluție să îl țină acolo mai mult. Acum a ieșit din închisoare, după vreo 7 ani în detenție, din câte am înțeles. A luat un steag de pe un stâlp, de pe strada George Coșbuc. S-a făcut notă de constatare, iar colegul de la Poliția Locală l-a surprins pe casa fratelui său montând steagul furat. Prezintă un real pericol și pentru el și pentru restul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro viceprimarul Dorin Vlașin.

În ultima lună, bărbatul a fost sancționat contravențional de nu mai puțin de 8 ori. Acesta este cercetat penal și pentru lovire sau alte violențe.

„Un bărbat de 28 de ani din Sîngeorz-Băi a fost sancționat contravențional de 8 ori începând cu luna mai a acestui an pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, acesta este cercetat penal ca urmare a unor sesizări de lovire sau alte violențe și amenințare. În cursul zilei de ieri a fost prezentat medicului psihiatru pentru investigații de specialitate, care a decis internarea bărbatului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA