AcasăActualitatePoliticINTERDICŢIE - Mircea Man nu are ce căuta la Moisei pentru campanie...

INTERDICŢIE – Mircea Man nu are ce căuta la Moisei pentru campanie electorală

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deşi la prima vedere nu pare a fi nicio legătură directă între DN 18 şi deputatul Mircea Man, aceasta există şi este direct legată de aspiraţiile lui.

“Preşedintele tuturor maramureşenilor”, după cum se autodefinea chiar el, ar vrea să revină la marea lui dragoste, fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş. Dar este cel puțin o problemă…

În dimineaţa zilei de vineri, 26 februarie, moiseienii au trăit câteva clipe de bucurie pură când au văzut că pe DN 18 se lucrează de zor numai că bucuria lor a fost de scurtă durată.

„Nu se lucrează. Se astupă nişte găuri de firma din Borşa care face deszăpezire dar nu se face nimic”, a spus Toder Şteţcu, primarul comunei Moisei.

.„Io le-am spus la şefii de la partid (n.r. PNL) şi la parlamentari că dacă nu fac drumul nu au ce căuta în Moisei în campania electorală. Eu am fost cu Mircea Man la Boc pe vremea când era premier chiar după ce au început lucrările evreii (n.r. Shapir) la drum şi mi-au promis amândoi că vor face drumul.- Amu să-i mai cred? Că numai ne-au minţit. Nici nu mai au ce să caute aici”, a mai spus Şteţcu.

La alegerile din 2012 Mircea Man a obţinut un număr însemnat de voturi de la moiseieni dar acest lucru s-ar putea schimba deoarece singura lor dorinţă a fost reabilitarea DN 18. Acest lucru care nu s-a întâmplat însă, în ciuda promisiunilor.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA